Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba bayanlar ben tarlusal kullandım ama sabah öğlen akşam şeklinde kullandım ilaç 4 günde bitmiş oldu ancak hala adet olamadım ilaç biteli5 gün oldu adetimdende 15 gün geçdi test yaptım negatif sizce adet olmak için ne yapmalıyım
merhaba bayanlar ben tarlusal kullandım ama sabah öğlen akşam şeklinde kullandım ilaç 4 günde bitmiş oldu ancak hala adet olamadım ilaç biteli5 gün oldu adetimdende 15 gün geçdi test yaptım negatif sizce adet olmak için ne yapmalıyım
bir tane çoçugum var ikinciyi istemitorum bugun 6cı gün adet hala olmadım maydonoz kaynatıp içiyorum ama başka önerin varsa adeti hızlandırmak için yapıyım
bir tane çoçugum var ikinciyi istemitorum bugun 6cı gün adet hala olmadım maydonoz kaynatıp içiyorum ama başka önerin varsa adeti hızlandırmak için yapıyım
gebelik şüphem yokdu eşimle korunuyoruz ama evli olunca herzaman bi risk var bence oyüzden şimdi de hastaneye geldim kan verdim sonucu bekliyorum inşlah gebelik yokdur dua edin rabbim isteyene versin benim bebegim daha küçük