AkhyLs Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2011 2.443 63 158 Ankara 3 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi AkhyLs #1 İyi geceler kızlar. bende Pko var ve 1 aydr yine adet olamıyorum. Bugün eczaneden Tarlusal aldım. 5 gün kullandığımı hatırlıyorum ancak günde kaç kere içtiğimi hatırlamıyorm Prospektüsündende pek birşey anlamadım bilen arkadaşlarım yardımcı olabilirmisiniz
İyi geceler kızlar. bende Pko var ve 1 aydr yine adet olamıyorum. Bugün eczaneden Tarlusal aldım. 5 gün kullandığımı hatırlıyorum ancak günde kaç kere içtiğimi hatırlamıyorm Prospektüsündende pek birşey anlamadım bilen arkadaşlarım yardımcı olabilirmisiniz
H hel_in Guru Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2009 4.838 199 363 4 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi AkhyLs #2 AkhyLs .!.: İyi geceler kızlar. bende Pko var ve 1 aydr yine adet olamıyorum. Bugün eczaneden Tarlusal aldım. 5 gün kullandığımı hatırlıyorum ancak günde kaç kere içtiğimi hatırlamıyorm Prospektüsündende pek birşey anlamadım bilen arkadaşlarım yardımcı olabilirmisiniz Genişletmek için tıkla... Sabah aksam ıcıcen tok adet olana kadar
AkhyLs .!.: İyi geceler kızlar. bende Pko var ve 1 aydr yine adet olamıyorum. Bugün eczaneden Tarlusal aldım. 5 gün kullandığımı hatırlıyorum ancak günde kaç kere içtiğimi hatırlamıyorm Prospektüsündende pek birşey anlamadım bilen arkadaşlarım yardımcı olabilirmisiniz Genişletmek için tıkla... Sabah aksam ıcıcen tok adet olana kadar
Filo Nirvana Kayıtlı Üye 8 Nisan 2007 1.155 13 683 Bursa 4 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi AkhyLs #3 AkhyLs .!.: İyi geceler kızlar. bende Pko var ve 1 aydr yine adet olamıyorum. Bugün eczaneden Tarlusal aldım. 5 gün kullandığımı hatırlıyorum ancak günde kaç kere içtiğimi hatırlamıyorm Prospektüsündende pek birşey anlamadım bilen arkadaşlarım yardımcı olabilirmisiniz Genişletmek için tıkla... sabah akşam kutu bitene kadar.....
AkhyLs .!.: İyi geceler kızlar. bende Pko var ve 1 aydr yine adet olamıyorum. Bugün eczaneden Tarlusal aldım. 5 gün kullandığımı hatırlıyorum ancak günde kaç kere içtiğimi hatırlamıyorm Prospektüsündende pek birşey anlamadım bilen arkadaşlarım yardımcı olabilirmisiniz Genişletmek için tıkla... sabah akşam kutu bitene kadar.....
lowely22 ♥Prensesim, Aşkım ve Ben♥ Kayıtlı Üye 5 Ocak 2013 1.527 1 106 Uşak 5 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi AkhyLs #4 hap btene dek sabah aksam alıcn ve hap bittiktn bir hafta sonra olmustu bnm adetim
AkhyLs Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2011 2.443 63 158 Ankara 7 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi AkhyLs #5 teşekkürler kızlar. İlacı aldım ama içemeden adet oldum o gün :) önümüzdeki ay ihtiyacım gene olacak zaten teşekkür ederim
teşekkürler kızlar. İlacı aldım ama içemeden adet oldum o gün :) önümüzdeki ay ihtiyacım gene olacak zaten teşekkür ederim
H hel_in Guru Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2009 4.838 199 363 8 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi AkhyLs #6 AkhyLs .!.: teşekkürler kızlar. İlacı aldım ama içemeden adet oldum o gün :) önümüzdeki ay ihtiyacım gene olacak zaten teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Bence adet gordukten 20 gun sonra cıvan percemımmacunun sabah aksam ye bır kasık duzene gırıyor
AkhyLs .!.: teşekkürler kızlar. İlacı aldım ama içemeden adet oldum o gün :) önümüzdeki ay ihtiyacım gene olacak zaten teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Bence adet gordukten 20 gun sonra cıvan percemımmacunun sabah aksam ye bır kasık duzene gırıyor