• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarlusal hakkında yardım

AkhyLs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
2.443
63
158
Ankara
İyi geceler kızlar. bende Pko var ve 1 aydr yine adet olamıyorum.

Bugün eczaneden Tarlusal aldım. 5 gün kullandığımı hatırlıyorum ancak günde kaç kere içtiğimi hatırlamıyorm

Prospektüsündende pek birşey anlamadım bilen arkadaşlarım yardımcı olabilirmisiniz:ssz:

Bugün eczaneden Tarlusal aldım. 5 gün kullandığımı hatırlıyorum ancak günde kaç kere içtiğimi hatırlamıyorm

Prospektüsündende pek birşey anlamadım bilen arkadaşlarım yardımcı olabilirmisiniz:ssz:

Sabah aksam ıcıcen tok adet olana kadar

sabah akşam kutu bitene kadar.....

hap btene dek sabah aksam alıcn ve hap bittiktn bir hafta sonra olmustu bnm adetim

teşekkürler kızlar. İlacı aldım ama içemeden adet oldum o gün :) önümüzdeki ay ihtiyacım gene olacak zaten teşekkür ederim

teşekkürler kızlar. İlacı aldım ama içemeden adet oldum o gün :) önümüzdeki ay ihtiyacım gene olacak zaten teşekkür ederim

Bence adet gordukten 20 gun sonra cıvan percemımmacunun sabah aksam ye bır kasık duzene gırıyor

Back