• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarlusal biteli 20 gün oldu regl olmadım

yumak44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2024
10
0
1
27
Merhabalar Tarlusal kullanımı biteli 20 gün oldu pcos tanım var . Tarlusal kullanmadan önce beta hcg bakıldı negatif geldi .5 Gündür beyaz renkte akıntım var dün kahverengi akıntı geldi .
6 gün öncede peçeteye pembe renkli açık kan gelmişti .Sürekli regl olacağım gibi hissediyorum ama gelen giden yok son adet tarihim 10 Aralık gebelik ihtimali var mıdır . Tarlusal kullandığı halde gebe kalan oldu mu yardımcı olursanız sevinirim.

Canım umutlanma hemen ama ilaç biteli 20 gün olmuş olman gerekirdi şimdiye bence hamilesin ..

Merhabalar Tarlusal kullanımı biteli 20 gün oldu pcos tanım var . Tarlusal kullanmadan önce beta hcg bakıldı negatif geldi .5 Gündür beyaz renkte akıntım var dün kahverengi akıntı geldi .
6 gün öncede peçeteye pembe renkli açık kan gelmişti .Sürekli regl olacağım gibi hissediyorum ama gelen giden yok son adet tarihim 10 Aralık gebelik ihtimali var mıdır . Tarlusal kullandığı halde gebe kalan oldu mu yardımcı olursanız sevinirim.
Tarlusal gebeyken kullanılırsa bebeğe zarar verebilecek bir ilaç maalesef. 6 gün önce pembe gelen kan yerleşme kanaması olabilir ama dün gelen kahverengi akıntı regl başlangıcı da olabilir siz en iyisi yine bie test yapın

İnanın bilmiyorum yarın idrar testi yapacağım umutlanmak istemedim. Bakalım Tarlusala rağmen olur mu acaba

Back