Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 gun olmayinca hamile oldugumu ogrendimkızlar merhaba
28 günlük bir gecikmem var tarlusal kullandım biteli 3 gün oldu hiçbir belirtim yok gelen gidende yok daha önce de kullanmıstım bi gün sonra olmuştum. 10 gün beklemem gerekiyor biliyorum ama tedirgin oldum benzer durumu yasayan var mı
test yaptım negatif12 gun olmayinca hamile oldugumu ogrendim
1 hafta beklerken belirtileriniz var mıydı?1hafta sonrasinda olmuştum ben
pcosluyum adetim 40 gun civari gecmisti tarlusala baslamadan once kan testi negatifti basladim kutu bitti 12 gun gecti goguslerim cok agriyordu sadece tarlusalin ise yaramamasinin 2 sebebi yaziyodu internette biri hormon bozuklugu biri gebelik test yaptim oyle ogrendim bendetest yaptım negatif
siz de belirtiler varmıydı bu süreçte? veya adetinizi beklerken test yapmış mıydınız?
ama tarlusala baslamadan önce gebe olsaydınız kanda çıkardı siz tarlusal içerken hamile kaldınız o zamanpcosluyum adetim 40 gun civari gecmisti tarlusala baslamadan once kan testi negatifti basladim kutu bitti 12 gun gecti goguslerim cok agriyordu sadece tarlusalin ise yaramamasinin 2 sebebi yaziyodu internette biri hormon bozuklugu biri gebelik test yaptim oyle ogrendim
daha tutunmamisti buyuk ihtimal son verdigim kan testiyle ogrendigim gun arasinda 15 gun vardi ben ogrendigimde keseyi falan gormustumama tarlusala baslamadan önce gebe olsaydınız kanda çıkardı siz tarlusal içerken hamile kaldınız o zaman
Yok hic olmadi. Aksine belirti yok olmayacagim diyordum1 hafta beklerken belirtileriniz var mıydı?
kaç gün gecikmeniz olmuştu acaba hatırlıyor musunuzYok hic olmadi. Aksine belirti yok olmayacagim diyordum
16gun gecikti. Bekardim bi şüphem de yoktu o zamankaç gün gecikmeniz olmuştu acaba hatırlıyor musunuz
Anladım.teşekkür ederim yanıtlarınız için16gun gecikti. Bekardim bi şüphem de yoktu o zaman
Merhaba bende 45 gün oldu adet olamadim kaç tane fest yaptım negatif. Bende çatlayamayan yumurta kıstı vardı en son ondan bu kadar gecikmiş olabilir ya da benim fsh tavan yaptı ondan adetten kesildim bilemiyorum çok üzülüyorum 31 yaşındayım. Bir an evvel sökülmesini istiyorum ama olmadı dün tarlusal aldım ama kullanıp kullanmama arasında kararsız kaldımkızlar merhaba
28 günlük bir gecikmem var tarlusal kullandım biteli 3 gün oldu hiçbir belirtim yok gelen gidende yok daha önce de kullanmıstım bi gün sonra olmuştum. 10 gün beklemem gerekiyor biliyorum ama tedirgin oldum benzer durumu yasayan var mı