Merhaba benim gelinligim inanilmaz kabarik ve agir bir modeldi, tarlatan hakkinda sunu soyleyeyim, tarlatan gelnligin agirligini senin uzerinden alir kendi tasir ve gelinlik eteklerinin ayaklarina dolasmasina engel olur ve tabiki kabarik durmasi icin gereken seydir. Benim gelinl etegim heryerde gorebilcegin kabarik eteklerin 3 tanesine bedeldi, ama saat oglen 3te giydigim gelinligi 12 saat kadar ustumde tasidim, sanki kot tshirt giymis kadar rahattim, ne agustos sicagindan bunaldim (cunku alti pufur pufur oluyo) ne de agir geldi gelinlik.. Gelinlikle yurumenin puf noktasi tarlatan teline minik tekmeler atark yurumek.. Tabiki zarif adimlar atacaksin kimse tekmeleri gormeyecek kugu gibi olacaksin. Merdiven falan cikarken de gelinlik etegini tarlatan telinin beline en yakin olan ilk telinden tutarak kaldiracaksin. O zaman gelinlkle tarlatan ayni anda kalkmis olur cirkin bi goruntu olmaz ve yurumen kolaylasir ve etekte toplamalar dikisler falan varsa kopmaz. Gelinlkle otururken de yine bu telden tutup kaldirirsan gelinligi ve diger iki tel arasina oturursan gayet rahat olur. Gelinlk aldigin yerde gosterirler ztn. Sen de 1-2 prova yap hicbir sıkıntı yasamazsin guven bana..