• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarkan ve sevgilisinden ilk poz

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Megastar Tarkan 2015’in son günlerinde kız istemeye giderek evlilik yolunda ilk ciddi adımı atmıştı. Kıbrıs’taki bir otelde yılbaşı konserinin ardından yeni yılın ilk gününde açıklama yapan Tarkan, evleneceği kişinin Pınar Dilek olduğunu doğrulamıştı.

tarkann_8230.jpg

KORUMASI BU AŞKA VESİLE OLDU
Çocuk için evleneceği yazılıp çizilen Tarkan’ı en iyi tanıyan kişilerden biri olan 14 yıldır birlikte çalıştığı eski koruması Levent Ağaoğlu, Tarkan ile Pınar Dilek’in tanışmasına kendisinin vesile olduğunu söyledi.,

ÇOCUK İÇİN EVLENMİYOR
Hürriyet'te yer alan habere göre, Almanya konserleri sırasında kendisine yardımcı olan Dilek’in akrabasının ricası üzerine kulise aldığı Pınar Dilek ile Tarkan’ın tanıştıktan yıllar sonra flört etmeye başladığını belirten Ağaoğlu, Tarkan’ın ev hayatını seven ve akrabaları ile her zaman görüşen birisi olduğunu söyledi.

Tarkan’ın huzuru her zaman evinde bulduğunu sözlerine ekleyen Ağaoğlu, o nedenle Tarkan’ın evliliği çocuk için değil, gerçekten evlenmek istediği için yapacağını söyledi.

tarkan_3316.jpg

kaynak: ensonhaber

Tarkanin bundan önceki sevgilisi de tİpsizdi adam çirkin seviyor helhalo_O

Birtek bana mı öyle geldi görücü usulü gibi sanki koruma bak abi tanış demiş gibi yazmislar :-) ben Tarkan ya hani ünlü biri olur sanıyordum sasirdim güzellikten ziyade kısa süren bir evlilik olmaz umarım :KK53:

Biz kızlar erkekleri geçtik, insanları direkt dış görünüşü ile değerlendiriyoruz.
Kızın karakteri, kafa yapısı, huyu suyu Tarkan'a hitap etmiş ki evlenecek.
Güzellik geçici huy kalıcı..
Çok doğru..
Burada yazılanlan Yorumları okusa ne kadar üzülür..

Allah seni netmesin tarhaaaan..Cümlemize bu kadındaki şanstan diliyom:KK51:

Aman Tarkan çok mu yakışıklı sanki?
Abartmanın lüzumu yok.
Bana göre ortalama bir erkek.
Sevgilisi de gayet ortalama bir kadın.
Yakışmışlar bence. :)
Mutluluklar dileriz.

Kadının tipi giyinisi fotoğraf kalitesi sanki 90 lardan fırlamış gibi durmuyo mu ya:KK53:

Bence Tarkan çok yakışıklı ve büyük hayranıyım . Fakat eşcinsel olduğunu söylemedi mi? Yani ben öyle düşünüyorum ve bunu kesinlikle yadırgamıyorum. Belki gerçekten çocuk için evleniyordur .

Tarkan yüzde yüz eşcinsel göstermelik bir evlilik ya da çocuk için anlaşmalı filandır ricky martin gibiy apamayacağına göre en makul çözüm türkiye şartların da bu :) severim kendisini hayırlısı inşallah

Back