Artık bu dünyayı yönetme vaktin geldi! Ama kim gibi, hangi kraliçe gibi?
http://onedio.com/haber/tarihteki-hangi-kralicesin--350634
http://onedio.com/haber/tarihteki-hangi-kralicesin--350634
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyleymişim, son cümleye bayıldım amapehh "Marie Antoinette mişim:)
Senin dışarıdan yansıyan görüntün şu: Boş kafalı, sınırsız eğlence düşkünü ve hafif. İnsanlar o dar kafaları ve dar düşünceleriyle, seni bu kendileri gibi dar kalıplara sokmaya çalıştı yıllarca. Fakat işin aslı böyle mi? Tabii ki hayır. Bir kere oldukça hassas birisin. Kimsenin canının acımamasını, kimsenin kalbi kırılmamasını ister, ufak bir olayda bile gözlerin yaşarabilir. O dar kafalar göremez bunu. Eğlence düşkünü ve hafifmişsin: Peh! Bu eğlencenin altında öyle gizli bir hüzün, öyle derin bir melankoli yatar ki, o dar kafalar bilemez bunu. O dar kafalar yok mu o dar kafalar. Onlar ekmek bulamazlarsa b*k yesinler
yani. güzel uyarlamış:)))Ben de öyleymişim, son cümleye bayıldım ama![]()
Anne Boleyn ciktim bende :)Anna Boleyn çıktı..
Sen tam bir alfa kadınısın. Bulunduğun ortamı içinde barındırdığın enerjinle anında şenlendirebilir ve o ortamı eninde sonunda ele geçirirsin. Senin için arka planda kalmak gibi bir şey söz konusu olamaz. Hırslısın bir kere, öğrenmeye de açıksın. Bir kere hedefe-sonuca odaklandı mı, kimse senin konsantrasyonunu bozamaz. Bu durum karşında Vatikan olsa fayda etmez. Koskoca İngiltere'yi, Protestan yapabilirsin sen. Dedik ya, dünyanın en alfa kadınısın sen.
oky sana çıka çıka bu mu çıkmış gııııpehh "Marie Antoinette mişim:)
Senin dışarıdan yansıyan görüntün şu: Boş kafalı, sınırsız eğlence düşkünü ve hafif. İnsanlar o dar kafaları ve dar düşünceleriyle, seni bu kendileri gibi dar kalıplara sokmaya çalıştı yıllarca. Fakat işin aslı böyle mi? Tabii ki hayır. Bir kere oldukça hassas birisin. Kimsenin canının acımamasını, kimsenin kalbi kırılmamasını ister, ufak bir olayda bile gözlerin yaşarabilir. O dar kafalar göremez bunu. Eğlence düşkünü ve hafifmişsin: Peh! Bu eğlencenin altında öyle gizli bir hüzün, öyle derin bir melankoli yatar ki, o dar kafalar bilemez bunu. O dar kafalar yok mu o dar kafalar. Onlar ekmek bulamazlarsa b*k yesinler
sorma çok aradım bu hatunu ben sanırım:)))))))))))))oky sana çıka çıka bu mu çıkmış gıııısenin düşüncelerini anlatan son cümleye bittim...yakışıyomu sana
![]()