Tarihi gecmiş pirinç unu

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
42
ıyı aksamlar arkadaslar...moralım bıraz bozuk...evde mılıpa kasık mamaları bıtmıŞ bende pırınÇ unundan yapayım dedım.1-2 ay Önce almıstım Ülker pırınc unu ...hıÇ acmadmıstım....normalde 1 sene ÖmrÜ varmıs onların...mamayı 1-1,5 Çorba kasıgıyla 1 kase mama yaptım...yarısını yedı derın....sonra mutfaga gıttım kutuya bı baktım 5.ayda bıtmıŞ tarıhı...ayyy cok moralım bozuldu...bıŞey olurmu acaba kuzuma...salak kafam ıŞte bakmadım normalde herseyın tarıhıne bakarım..1-2 ay Önce aldım dıye pakette hıÇ aÇılmamıŞtı oyÜzdende bakmadım....dr umuzu aradık.....dÖkÜntÜ kusma varmı dedı...yok dedım..gerÇı mamayı yer yemez memeye geldı uyudu hanı kusma dÖkÜntÜ gÖrme gıbı durumu omadı...dr bıŞey olmaz korkmayın dedı...arkadasa sordum oda dedı bu ÜrÜnler tarıhı gecsede 4-5 ay kendını koruyor dedı....hemde sebze et v.s deĞıl....pırıncın ÖĞÜtÜlmÜŞ halı korkma dedı...
Ayyyy ne yapsam cok korkuyorum...bı akıl verın kızlar basına bÖyle bıŞey gelen oldumu acaba...
Allahım sen yavrumu koru yarabbım....

Son düzenleme:
YOK GÜZELıM ya içini ferah tut bişeycik olmaz kuzucuğuna sonuçta tahıl ürünü olduğu için o kadar problem olmaz içinde katkı maddesi de yok hiç boşuna yıpratma kendini

canım kusması filan yoksa korkma birşey olmaz allahın izniyle bu kadar telaş yapma...

TesekkÜr ederım arkadaslar ıÇımı bıraz olsun rahatlattınız....ara ara bakıyorum kusma ates dÖkÜntÜ v.s varmı dıyede allaha ŞÜkÜr bıŞey yok....cok saolun hepınız...
Allahım bÜtÜn yavrularımızı korusun...

bişicik olmaz canım.aynı hataya bende düşmüştüm gerçi benim pirinç unu 1 ay geçmişti.ama telaşlanma ya birşey olmaz içini ferah tut.

Emel geçmiş olsun canım sabah bilglendir bizi de hay allah aslında daha dikkatli olmak lazım ama insanın bazen boş bulunduğu oluyor .Ama bence de tahıl ürünü olduğu için çok önemli olmaz canım ya

kocana da söyleme
kendini de üzme olur böyle şeyler
hatta şunu unutma bebekler biz büyüklerin dayanacaklarından daha fazla şeye dayanır

canım bir şey değilmi Allahın izni ile?
olsun annesi böyle böyle büyücekler.

Arkadaslar cok sagolun...allaha ŞÜkÜr bıŞey olmadı...ÖpÜyorum hepınız..
Allahım yavrularımızı korusun...

X