- 11 Kasım 2006
- 1.660
- 18
- 42
ıyı aksamlar arkadaslar...moralım bıraz bozuk...evde mılıpa kasık mamaları bıtmıŞ bende pırınÇ unundan yapayım dedım.1-2 ay Önce almıstım Ülker pırınc unu ...hıÇ acmadmıstım....normalde 1 sene ÖmrÜ varmıs onların...mamayı 1-1,5 Çorba kasıgıyla 1 kase mama yaptım...yarısını yedı derın....sonra mutfaga gıttım kutuya bı baktım 5.ayda bıtmıŞ tarıhı...ayyy cok moralım bozuldu...bıŞey olurmu acaba kuzuma...salak kafam ıŞte bakmadım normalde herseyın tarıhıne bakarım..1-2 ay Önce aldım dıye pakette hıÇ aÇılmamıŞtı oyÜzdende bakmadım....dr umuzu aradık.....dÖkÜntÜ kusma varmı dedı...yok dedım..gerÇı mamayı yer yemez memeye geldı uyudu hanı kusma dÖkÜntÜ gÖrme gıbı durumu omadı...dr bıŞey olmaz korkmayın dedı...arkadasa sordum oda dedı bu ÜrÜnler tarıhı gecsede 4-5 ay kendını koruyor dedı....hemde sebze et v.s deĞıl....pırıncın ÖĞÜtÜlmÜŞ halı korkma dedı...
Ayyyy ne yapsam cok korkuyorum...bı akıl verın kızlar basına bÖyle bıŞey gelen oldumu acaba...
Allahım sen yavrumu koru yarabbım....
Ayyyy ne yapsam cok korkuyorum...bı akıl verın kızlar basına bÖyle bıŞey gelen oldumu acaba...
Allahım sen yavrumu koru yarabbım....
Son düzenleme: