Tarihi geçmiş gofret ?

E yani tabiki, geçen eşim tereyağ aldı bildiğin leş kokuyor yenmez markete verdik diyor tarihi geçmemiş dedim o zman iyi koşulda saklamamışsın, al sen ye bunu mümkünse
neler neler
skt çok yaklaşmış veya 1-2 gün geçmiş tavuğu avcarlarlar kebaplık kıymayı köfte yaparlar
aslında hiçbirşey yemememiz lazımda

1 kase yoğurt ye ev yapımı olsun.
Hiç bir şey olmaz.

Ben seni çok iyi anlıyorum ben de de anksiyete var. Ben tarihi geçmiş puding yemiştim hatta acile bile gittim sorma içim rahat etsin diye çünkü kafaya takmıştım geçen yıllarda doktor direkt beni rahatlatmak için şey demişti tatlı şeyler öyle kolayca zehirlemez en fazla ishal olursun bir problem yok demişti tatlı zehirlenmesi ishal şeklinde atılıyormus O şekilde rahatlatmıştı benim doktor

Ah aynı şeyleri yaşayan insanlarla karşılaşmak ne kadar güzel :) bende rahatladım baya teşekkürler

E yani tabiki, geçen eşim tereyağ aldı bildiğin leş kokuyor yenmez markete verdik diyor tarihi geçmemiş dedim o zman iyi koşulda saklamamışsın, al sen ye bunu mümkünse
Soğuk zinciri bozuyorlar, çoğu market gece buzdolaplarinin fişini çekiyormuş diye duydum günahları boyunlarına. E ne olacak ürün bozulur tabii dayanır mı

Soğuk zinciri bozuyorlar, çoğu market gece buzdolaplarinin fişini çekiyormuş diye duydum günahları boynuna. E ne olacak ürün bozulur tabii dayanır mı
Kızmam sana değildi asla evetttt bazı AVMlerde klima çalıştırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…