- 21 Temmuz 2016
- 1.219
- 1.594
- 133
- 39
- Konu Sahibi adventurerpassenger
-
Sagolun kizlar..yaa dolapta oldugu icin tabletler bi de omega 3 yag seklinde oldugu icin son kullanma tarihi gecmis olsa bile bisey olmaz diye düşünmustum...
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Birkaç aydan bir şey olmaz. Buzdolabında saklamasan dışarda tarihi geçmeden de bozuluyor. Ben olsam direk içerim. Onlar öyle tarihi geçince zehirleyen şeyler değil ki. O tarihler de tavsiye edilen son tüketim tatihleri. Özellikle ilaçlarda tarih geçince benim bildiğim etkisi azalır. Ben ilaç da olsa içerm pek sallamam :)
Baya kutunun hepsi duruyo bi de
Koskoca kutu duruyo...atamadım yaa...sonucta bitkisel yaglar en az 2 sene kullaniliyo...bu da yag...hep dolaptaydi..ben de aynı sekilde dusunuyorum...son kullanimi 1 sene falan gecmis de degil anca bikac ay gecmistir...
Bir eczacı arkadaşım tarihleri geçtiğinde hemen bozulmadıklarını sadece etkilerini kaybetmeye başladıklarını söyledi. Ama bunu bir kaç ay için diyorum not düşeyim.
Bir eczacı arkadaşım tarihleri geçtiğinde hemen bozulmadıklarını sadece etkilerini kaybetmeye başladıklarını söyledi. Ama bunu bir kaç ay için diyorum not düşeyim.
Eczacı arkadaşım tarihi geçmiş ilaçları evine götürüyo evde kullanıyo :)
Benim unuttuğum birkaç kapsül vardı kapağı açmamla kusucaktım eğer aşıri ve farklı bir kokusu yoksa sizi zehirlemez ama yine de içmenizi tavsiye etmem midenize falan dokunur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?