- Konu Sahibi arsizizmir
Benim başıma geldi henüz 16 yaşlarımdayım o günlerde bir erkek arkadaşım aynen bu sözü sarfetti şimdi olsa zaten öyle birinin yanında olmam ki o günlerde de olmadım ve ertesi günü arkadaşlığımı kestim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arsizizmirmustang canım,, okuyup bilmek ayrı ama onlar onları kabul etmiyorlar bahsettim ya yukarda.. iyi okursan, kanıt göster diyorlar, bu okunan tariihi zaten kendiileri yazdı diyorlar... ben herşeyi anlatıyorum zaten.. atatürk neden her konu da bir bilgisi var diyorlar, ben de diyorum adam gezmiş her gittigi yerden bişey ögrenmiş, sabahlara kadar okumus...
osmanlıdaki her olaya inananlar, m.kemalin yasadıklarını yalanlıyorlar... ayrıca ben osmanlıyı reddetmiyorum, saygım sonsuz padişahlara hayranlıgım da vardır.. ama ülke yıkılmak üzereymiş işte.. ne yani m.kemal"in canımı istemiş şu osmanlıyı bi yıkayım bari mi demiş yani?
Mustafa Kemal"in vatan ugruna yaptiklarini görmemezlikten gelen o kadar cok kendini bilmez vardir ki!!!!
bunlarin görmesi icin beyin ve bir cift göz lazim...
tartışmaya bile değmez...hakkaten de yobaz dedikleri bu tipler oluyo demek ki...