• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarihi bir kaç ay geçmiş omega 3 kapsülleri

adventurerpassenger

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
1.219
1.594
133
39
Arkadaslar dolabimda son kullanım tarihi bikac ay gecmis olan omega 3 kapsülleri var...sizce kullanmam durumunda bi sorun olur mu...bilgisi olan var ise beni bilgilendirebilir mi acaba...

Sagolun kizlar..yaa dolapta oldugu icin tabletler bi de omega 3 yag seklinde oldugu icin son kullanma tarihi gecmis olsa bile bisey olmaz diye düşünmustum...

Sagolun kizlar..yaa dolapta oldugu icin tabletler bi de omega 3 yag seklinde oldugu icin son kullanma tarihi gecmis olsa bile bisey olmaz diye düşünmustum...

Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Birkaç aydan bir şey olmaz. Buzdolabında saklamasan dışarda tarihi geçmeden de bozuluyor. Ben olsam direk içerim. Onlar öyle tarihi geçince zehirleyen şeyler değil ki. O tarihler de tavsiye edilen son tüketim tatihleri. Özellikle ilaçlarda tarih geçince benim bildiğim etkisi azalır. Ben ilaç da olsa içerm pek sallamam :)

Baya kutunun hepsi duruyo bi de
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Birkaç aydan bir şey olmaz. Buzdolabında saklamasan dışarda tarihi geçmeden de bozuluyor. Ben olsam direk içerim. Onlar öyle tarihi geçince zehirleyen şeyler değil ki. O tarihler de tavsiye edilen son tüketim tatihleri. Özellikle ilaçlarda tarih geçince benim bildiğim etkisi azalır. Ben ilaç da olsa içerm pek sallamam :)

Koskoca kutu duruyo...atamadım yaa...sonucta bitkisel yaglar en az 2 sene kullaniliyo...bu da yag...hep dolaptaydi..ben de aynı sekilde dusunuyorum...son kullanimi 1 sene falan gecmis de degil anca bikac ay gecmistir...

Baya kutunun hepsi duruyo bi de

Koskoca kutu duruyo...atamadım yaa...sonucta bitkisel yaglar en az 2 sene kullaniliyo...bu da yag...hep dolaptaydi..ben de aynı sekilde dusunuyorum...son kullanimi 1 sene falan gecmis de degil anca bikac ay gecmistir...

Bir de onlara emniyet payı koyuyolar. 3 senede tükenicekse 2 sene diyorlar. Zehirlemez en fazla işe yaramaz :)

Bir eczacı arkadaşım tarihleri geçtiğinde hemen bozulmadıklarını sadece etkilerini kaybetmeye başladıklarını söyledi. Ama bunu bir kaç ay için diyorum not düşeyim.

Eczacı arkadaşım tarihi geçmiş ilaçları evine götürüyo evde kullanıyo :)

Benim unuttuğum birkaç kapsül vardı kapağı açmamla kusucaktım eğer aşıri ve farklı bir kokusu yoksa sizi zehirlemez ama yine de içmenizi tavsiye etmem midenize falan dokunur belki

Bir eczacı arkadaşım tarihleri geçtiğinde hemen bozulmadıklarını sadece etkilerini kaybetmeye başladıklarını söyledi. Ama bunu bir kaç ay için diyorum not düşeyim.

Evet bunu ben de bi kimya mühendisinden duymuştum....galiba kullanicam..ilac da degil ya hayvansal yag bence daha uzun süre dayanır...

Eczacı arkadaşım tarihi geçmiş ilaçları evine götürüyo evde kullanıyo :)

Yani o kullaniyo tamm artik ben kesin kullanirim..en iyisini onlarnbilir sonucta..bi de dedigim gibi ilac bule degil yag...cabuk bozulacagini sanmam..cok sagol bu arada cok yardimci oldun:KK19:

Back