fef tarih bölümü mezunuyum her ne yaptıysam iş bulamadım bi türlü okulu 84.5 ortalamayla sınıf 3. sü bitirdim ama nafile girmediğim sınav kalmadı bu sene yine kpss ye gireceğim . aslında 67 kişilik sınıfta sadece 4 arkadaşım çalışıyo ilaç firmalarında geri kalanlar günlük işlerle uğraşıyorlar ne yapacağımı şaşırdım bir fikri olan varmı kızlar?
Bende fef tarih bölümü mezunuyum arkadaşlar,okurken bi dersaneye girip stajer olrak işe başladım,geçensene mezun oldum,mezun olduktan sonrada hemen sözleşme imzaladılar,sigortam var maaşım 800 lira ama bana yetiyor,yarım gün çalışıyoum,1,30 dan 6,30 a kadar,tavsiyem okurken bi yerlerden başlayın,hem çevreniz olur,adınız duyulur herşey oturarak ayağımıza gelmiyor maaleseflmaz:
Bende fef tarih bölümü mezunuyum arkadaşlar,okurken bi dersaneye girip stajer olrak işe başladım,geçensene mezun oldum,mezun olduktan sonrada hemen sözleşme imzaladılar,sigortam var maaşım 800 lira ama bana yetiyor,yarım gün çalışıyoum,1,30 dan 6,30 a kadar,tavsiyem okurken bi yerlerden başlayın,hem çevreniz olur,adınız duyulur herşey oturarak ayağımıza gelmiyor maaleseflmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?