tarih bölümü

beko44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2008
4
0
86
44
Malatya
fef tarih bölümü mezunuyum her ne yaptıysam iş bulamadım bi türlü okulu 84.5 ortalamayla sınıf 3. sü bitirdim ama nafile girmediğim sınav kalmadı bu sene yine kpss ye gireceğim . aslında 67 kişilik sınıfta sadece 4 arkadaşım çalışıyo ilaç firmalarında geri kalanlar günlük işlerle uğraşıyorlar ne yapacağımı şaşırdım bir fikri olan varmı kızlar?

iş bulamıyoruz mağlesef okuduğumuz bölümlerde iş bulamıyoruz
torpil adam kayırmaca eskidende vardı ama şimdi en üst seviyede
kirz teğet geçti dediler...işsizlik halt safhada işten çıkarmalar vs...
şuan bir hukuk fakültesi bitiren sekreterlik yapıyorsa
hiç bir şey iyi olmamıştır 7 senedir... bu sözlerimi işine gelen anlamazsa onun zulası vardır biyerlerden...

FEF Tarih bölümü son sınıf öğrencisiyim.ıçim karardı valla.Zaten bunalımdaydım malum gelecek sıkıntısı şimdi daha da arttı.Napak ya ben yüksek lisans doktora falan devam edeyim bari.ış ara ara bulunmayacak nasılsa Çok üzgünüm çoook

arkadaşlar meraba.tarih bölümünde ingilizce muafiyet sınavı var mı .bilen varsa cevap bekliyorum.

bende bu sene kazandım tarih bölümünü. o kadar dershaneler var onlara neden girmiyorsunuz arkadaşlar devletten umudu kesin bence onlar torpille adam alma peşinde

Bende fef tarih bölümü mezunuyum arkadaşlar,okurken bi dersaneye girip stajer olrak işe başladım,geçensene mezun oldum,mezun olduktan sonrada hemen sözleşme imzaladılar,sigortam var maaşım 800 lira ama bana yetiyor,yarım gün çalışıyoum,1,30 dan 6,30 a kadar,tavsiyem okurken bi yerlerden başlayın,hem çevreniz olur,adınız duyulur herşey oturarak ayağımıza gelmiyor maalesef lmaz:

kesinlikle sana katılıyorum.bu bölümün önü kapalı hadi evde oturalım mantığına bürünmek çok yanlış cefa çekmeden sefa sürülmez tabiki birçok sıkıntılar olacaktır çünkü bu eğitimin temel yapısının sağlam olmayışı yüzündendir.:CüvCüv:

arkadaşım merhaba hala burdamısın bilmiyorum ama benm senin gibi bir meslektaşıma şu aralar çok ihtiyacım var bana burda olursan yazarsan sevinirim

ne güzel..ben de bu yıl tarih bölümünü kazandım duyduklarım okuduklarım içimi kararttı açıkçası..inşallah sizin kadar şanslı oluruz

Bende 2004 tarih mezunuyum. 2010 dada yüksek lisansla formasyon aldım ama şimdi o da kaldırılmış.
Ben bir süre dershanede çalıştım ama olmadı. O da çok kolay değil. hiç para vermediler zaten. biraz şans meselesi.
Evdeyim ben çalışmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…