arkadaşlar ben fen-edebiyat fakültesi tarih bölümünü yazmak istiyorum,ama iş olanaklarından dolayı ne yapacaksın orda diyenler var,sevdiğim ve istediğim bir bölüm,akademik kariyer için de oldukça iyi bir şans bu benim için,kısacası sizler ne düşünüyorsunuz,iş imkanları konusunda CADIARZU
canım istiyosan yazz ben tarih çok severim ama yazmadım çünkü gerçekten geleceği olmayan bi bölüm aslında tarih çok önemlidir bence ama atama durumu ortada ve çok mezun var okusan üniversite görmş diploma almış olursun ama kariyer açısından çok şey bekleme haa çok çalışır okulda kalır araştrma görevlisi olurum diyosan kendne güvenıyosan bölümü dereceyle bitirrim diyosan oku fakat çokk zor bnm çok yakın arkadaşım var oda yazmak istyo onada aynı şeyleri dedim hakkında hayırlısı olsun inşllah
Tarihçilere haksızlık etmek istemem..Ama geleceği pek parlak olmayan bir bölüm.Elbette üniversitede kalabilirsin ama azimli olmalı ve çok çalışmalısın.Unutma ki senin gibi düşünen ve bu nedenle bu bölümü seçen bir sürü sınıf arkadaşınla yarışacaksın.Üniversitelere girişte de torpil ve siyaset oynuyor biliyorsun.Hakkında hayırlısı olsun...
teşekkür ediyorum cevaplarınız için,sosyal bilgiler öğretmenliğini tercihimin ilk sıralarına taşıycam sanırım tarihi okumak istiyorum ama geleceği de düşünmek zorundayım,araştırma görevlisi olmak zaten hedefim ama benim gibi bir çok kişi istiyor onu dediğiniz gibi
ve inanki çok zor ortalama çok yüksek olmalı ingilizcen çok iyi olmalı hocalarla aranı iyi tutmalısın.. sosyal blglerde atama sıfır zaten ve inanılmaz mezun var ,bnce 2 yıllık bölümleri bi araştr güzl bölümler var yada seneye gr sınava