B Bilemedimnedesem Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2021 80 46 26 15 Eylül 2021 Konu Sahibi Bilemedimnedesem #1 Kızlar bu yıl Atatürk üniversitesi tarih bölümünü kazandım evliyim bu yıl başlayan ya da bu konuda bilgisi olan var mı
Kızlar bu yıl Atatürk üniversitesi tarih bölümünü kazandım evliyim bu yıl başlayan ya da bu konuda bilgisi olan var mı
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.282 64.531 15 Eylül 2021 Konu Sahibi Bilemedimnedesem #2 Bölüm de üniversite de çoj iç açıcı degil. Tarihte aşırı yığılma var. Mezun olunca açıkta kalma olasılığınız çok yüksek.
Bölüm de üniversite de çoj iç açıcı degil. Tarihte aşırı yığılma var. Mezun olunca açıkta kalma olasılığınız çok yüksek.
sweetgirlcandy Özlerden sweet 😂 Pro Üye Anneler Kulübü 2 Ağustos 2013 33.905 100.304 15 Eylül 2021 Konu Sahibi Bilemedimnedesem #3 Tarih yanlış seçim olmuş
B Bilemedimnedesem Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2021 80 46 26 15 Eylül 2021 Konu Sahibi Bilemedimnedesem #4 LOTUS0 .!.: Bölüm de üniversite de çoj iç açıcı degil. Tarihte aşırı yığılma var. Mezun olunca açıkta kalma olasılığınız çok yüksek. Genişletmek için tıkla...
LOTUS0 .!.: Bölüm de üniversite de çoj iç açıcı degil. Tarihte aşırı yığılma var. Mezun olunca açıkta kalma olasılığınız çok yüksek. Genişletmek için tıkla...
B Bilemedimnedesem Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2021 80 46 26 15 Eylül 2021 Konu Sahibi Bilemedimnedesem #5 Tarih bölümünü çok seviyorum istediğim yüksek lisans yapıp öğretim üyesi olmak aşırı yığılma olabilir ama yine de denemem gerek bunu seviyorum
Tarih bölümünü çok seviyorum istediğim yüksek lisans yapıp öğretim üyesi olmak aşırı yığılma olabilir ama yine de denemem gerek bunu seviyorum
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.282 64.531 15 Eylül 2021 Konu Sahibi Bilemedimnedesem #6 Bilemedimnedesem .!.: Tarih bölümünü çok seviyorum istediğim yüksek lisans yapıp öğretim üyesi olmak aşırı yığılma olabilir ama yine de denemem gerek bunu seviyorum Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun o zaman.
Bilemedimnedesem .!.: Tarih bölümünü çok seviyorum istediğim yüksek lisans yapıp öğretim üyesi olmak aşırı yığılma olabilir ama yine de denemem gerek bunu seviyorum Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun o zaman.