Tarifsiz Heycanlar... :)

hopenotevent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
274
0
96
37
İstanbul
MERHABA KIZLARR 2 MAYIS 2010 DA BENDE EVLENDIM kaydirigubbakcemile3
YASADIGIM ANLARIN HEPSİ MUKEMMELDI RABBIM HERKESE BOYLE GUZEL GUNLERDE EVLENMEYI NASİP ETSİN BUGUNDE YASANANLARIN TARİFİ YOK GERCEKTEN HEPSİ ÇOK ÖZEL NİKAHTA ÇEKİLENLERİ VE STUDYO RESİMLERİNİ SONRA KOYACAĞIM ALAMADIM ONLARI DAHA İYİ SEYİRLER opuyorumnanaktan

NİKAH İÇİN İLK HAZIRLIKLAR :)

SAÇIMM :)

STUDYODAA :)

ADINI YAZMADIĞIM BEKAR KALMASIN :)

EVDEYKEN SON ANLAR :'(

KUŞAĞIM BAĞLANDIKTAN SONRAKİ DUYGUSAL ANLAR :'(

HEM AĞLAR HEMDE OYNAR GİDERİM zemuszemus

Son düzenleme:
mşlh cnm çok güzel olmuşsun:)kuşagı baglarkenki resimler çok duygusal bende bi o ana dayanamama sanırım:)

Canım gerçekten çok güzel bi gelin ve çok güzel bi gelinliğin olmuş
Zevkinde mükemmelmiş maşallah Bundan sonraki hayatında ilk gününüz gibi.
aşk dolu ve mutluluk dolu geçer inşallah.

mşlh cnm çok güzel olmuşsun:)kuşagı baglarkenki resimler çok duygusal bende bi o ana dayanamama sanırım:)

teşekkurler canım opuyorumnanaktan aynen kına gecesınde bıle ağlamadım ama o an farklıydı davul zurna falan kapıya kadar gelmiş heycan hadsafada falann :) allah sanada en guzellerini nasip etsin canım :1hug:

ayyyy evden ayrılışını görünce duygulandım ablamıda böle çıkarttıgımız için çok acıklı yaa Allah mesut etsin hayatınızın bundan sonraki döneminde hep mutlu olursunuz inş. vereliniortak

teşekkurler canım opuyorumnanaktan aynen kına gecesınde bıle ağlamadım ama o an farklıydı davul zurna falan kapıya kadar gelmiş heycan hadsafada falann :) allah sanada en guzellerini nasip etsin canım :1hug:
aynen cnmm bende sıkcam dişimi kınadaaa aglamam umarım saçma sapan şeyler düşüncem o sıra kaydirigubbakcemile3ama kuşak baglanması ve evden çıkma anı beni maffedecek kesinnnnnnnnn allahımm inş aglamam yaaa aglarsam ailem daha çok üzüülür sanırımbenneyaptımki

Bende kınadan başlarım ağlayama tutmayın beni diye
Düğün sonuna dek ağlarım herhalde....

ayyy aglamayalımmmmmmmmmmmmmmmm:çok üzgünüm:

Bende kınadan başlarım ağlayama tutmayın beni diye
Düğün sonuna dek ağlarım herhalde....

bakma ben kınada da ağlardım da ogun ağlamıcam dıye tenbıhledım kendımı :kedi: zaten kına tarıhı bellı hep o gune hazırladım kendımı hiçbişi olmıcak eve geleceğim sonra falan dıye ama evden çıkısta ağlamak yerınde olur bence gercekten o an başka bişi senağlama
kendını motıve etmelısın sadece ağlamamak için cevrendekilerede sole ağlamayın falan dıe onlarıda motıve et ozaman ağlanmıyo kaydirigubbakcemile3

amın canım benım inş. zaten herkes benım gözumun içine bakıyo ağlasında bızde ağlayalım dıye çünkü tenbıh ettım herkesı kımse ağlamasın dıye :kedi: ağlayıncaaa daaa ohh bı rahatladımm kaydirigubbakcemile5

canım çok sade ve guzel bir gelin olmussun sacına duvagına gelinligine makyajına bayıldım allah mesut etsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…