Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kimler bu sene tarhana yaptı bakalım
bende nette tarhana tarifi buldum lakin bana 1.5-2 kg yeter
o yuzden bana ne kadar malzeme katmam gerektiğini söyleyecek tecrübeli bayanlar lazım
ilk defa yapacağım inş. lezzetli olur
kimler bu sene tarhana yaptı bakalım
bende nette tarhana tarifi buldum lakin bana 1.5-2 kg yeter
o yuzden bana ne kadar malzeme katmam gerektiğini söyleyecek tecrübeli bayanlar lazım
ilk defa yapacağım inş. lezzetli olur
elbette bebeğim bunun için buradayım. önce hazır tarhanayı suda bekleteceksin 20dk yarım saat ne kadar vaktin varsa. içine 2 diş sarımsağı bütün atıp soğuk su ekleyip kısık ateşte karıştırarak ısıtacaksın. bu arada tereyağı ve zeytinyağını karıştırıp, salçayı,tuz , naneyi unutma. kaynayınca tarhanamız hazır. afiyet olsun
elbette bebeğim bunun için buradayım. önce hazır tarhanayı suda bekleteceksin 20dk yarım saat ne kadar vaktin varsa. içine 2 diş sarımsağı bütün atıp soğuk su ekleyip kısık ateşte karıştırarak ısıtacaksın. bu arada tereyağı ve zeytinyağını karıştırıp, salçayı,tuz , naneyi unutma. kaynayınca tarhanamız hazır. afiyet olsun