Ortacag cadiligi, bu benim isim zaten.
Anam muhabbet almis basini gidiyor ben anca alintiliyorum.![]()
yaw geyiğe sardırdık bugün wallaa,,,,yanlız güzelim tarçın duası etmeden tutmuyor,haberiniz olsun da

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortacag cadiligi, bu benim isim zaten.
Anam muhabbet almis basini gidiyor ben anca alintiliyorum.![]()
piyango lazım o zaman sana yahu.....hayatta saçım yada yüzüm için tonlarca para dökmedim,dökmem.....ha zaman gelir ihtiyacım olur; estetik operasyonların en ufağından en büyüğüne kadar asla karşı değilim...işin içine tıp girdiğinde durum farklı.... dediğim gibi prensip meselesi...ama mademki dökenler var sizin gibi sadece şunu biliyorum ki;bütün bu yüksek maliyetli ürünleri kullandığınız sürece güzelsiniz,,bırakınca herşey eskiye dönüyor,,,,dikkat edin pahalı cilt kremlerinde de durum saç ürünlerinden daha farklı değildir.....ya bu bir sistem sorunu aslına bakarsanız... içinde bulunduğumuz sistem tüketmeye zorluyor bireyleri....daha güzel,daha alımlı,daha zayıf,daha bilmemneeee(örnekler çoğaltılabilir) olmaya koşullandırıyor....medya,reklamlar,insan algısı hep tüket,daha güzel ol,,güzel olursan mutlu olursun üzerine.....işde açmaz burda başlıyor!!! tüm bu güzel kokulu,bir evin yarı kirası olabilecek kadar pahalı cilt kremleri,saç bakım ürünleri kapitalist oyunu
..kanmayın.....
siz aldıkça alacaksınız,alamayınca da örnekde olduğu gibi mutsuz olacaksınız.....bu oyuna gelmemek lazım....bunun sonu yok!!!
Sac rengin harika, sahip olmak istedigim renk.Seninkiler dogal tabi o yüzden ayri güzel.
Kepek sampuani acik kumral saclarda nasil bir etki yaratir acaba? Kepek sorunum olmadigi icin hic kullanmadim. Tarcini denemeyi isterdim ama simdi papatya sampuanini deniyorum bakalim etkili olacak mi... Onu bitirdikten sonra tarcini denerim, hem kokusunu da severim. Ise yaramasa bile bol bol tarcin kokmus olur saclarim.
En güzeli dogallik. Boyadim saclarimi ama binpismanim. Simdi siyahtan kurtulmak icin ugrasiyorum. Annem bugün diplerden gelen saclarim icin, sonunda dogal saclarini gördük, dedi. Hakli, yasim genc olmasina ragmen iki senedir boyuyorum. Keske KKyi daha önceden bulsaydim. Sac boyalariyla ilgili bilgilenirdim iyice. Hic bir sey bilmiyordum ilk boyadigimda, siyah boyanin sactan kolay kolay cikmayacagini bilemedigim icin gittim boyadim. Sonra kizil sevdasi basladi, gittim siyahin üstüne iki kutu tarcin bakir boyadim. Ne komik olmustum ama üst taraf ginger,altlar simsiyah.Arkadasin biri, bir cillerin eksik, demisti. Benim asil sevdam dogal kizil saclar. Onun icin dogal yöntemler ariyordum bir ara. Kesin etki eden bir sey bulamadigim icin biraktim aramayi. Tekrar mi baslasam acaba aramaya. Evet, evet baslayayim.
Arkadaslar bana saca kizil isiltilar veren (kina disinda) bir yöntem önerebilir misiniz? Denedim kesin sonuc verdi diyebileceginiz bir sey olsun. Kepek sampuani dikkatimi cekti ama benim saclarimda etkili olur mu ki? :26:
ya bırak allahaşkınaa,,, nerde doyumsuz,mutsuz insan var hepsi ya kuaförde ya kozmetik dükkanlarında,,,,nash....tonlarca para saçıp mutlu olabildiklerini mi sanıyosun ki sen?? çok yanılıyosunnnnn çokkk....akılsız birileri sürekli daha kurnaz birilerini zengin ediyor işdee
....dr.murad kremi kullanıp mutlu olabilen kaç kişi gördün ki sen...¿
yok canım şakaydı dediğim. önce de yazdım valla ben halimden çok memnunum. o kadar bakım yapıp yine de birşeye benzemeyenler var( sözüm meclisten dışarı) bazı şeyler de Allah vergisi.
ya kızlar elektrik gitti.Tam da ortaçağdan bahsederken. tekrar geldi allahtan. tam ortaçağlı oldum![]()
buarada Dr.Murad da beni aradıdiyoki,, bende de şarter attıı,,,beni KK da kötüleme ona buna forumda,,söz kremlerimin fiyatını 50tl ye düşürücem,üstüne de botox yapıcam
(herifin en ucuz cilt kremi 300tlden başlıyor,bilen bilir
...Dr.murad eve baskın yapmadan ben tarçın duamı okuyup yatıyım kıslarrrr,,hepinize iyi geceler,tatlı rüyalarr
![]()
hadi tarçın duasına. iyi geceler canım. bugün rüyamızda vampirleri, ortaçağdaki cadıları falan görmezsek iyidir.
ilk defa duyuyorum denedinizmi çok merak ettm sonuç ne??beni bilgilendirirsen sewinicem...
![]()
tatlım benim saçım boyasızken güneşte açılır,, koyu kestane üzerinde kızıl açılma yapar yani,,onu da ben kepek şampuanı kullandığımda sonbahar başı iyice renklerin açıldığını farkettim....daha önce yazdığım olay bu....hatta yağlı ve kepekli saçlr için olan elseve-citrus kullandığımda açılmıştı rengi,,,papatya kullanıyosan kepekli şampuan kullanma..ters etki edebilir...iki açıcı preperat yanyana geldiğinde iyice ağartma yapmazlar,ters etkileşim sözkonusu olabilir,,,,naturel kızıllık veren tek şey kınadır,,,başka hiçbir açma,oksidasyon işlemi gibi yarı natürel boya dışı uygulaama ile o renk elde edilemez.... papatya kullanırken tarçın alerjik reaksiyon gösterebilir,,,
buarada Dr.Murad da beni aradıdiyoki,, bende de şarter attıı,,,beni KK da kötüleme ona buna forumda,,söz kremlerimin fiyatını 50tl ye düşürücem,üstüne de botox yapıcam
(herifin en ucuz cilt kremi 300tlden başlıyor,bilen bilir
...Dr.murad eve baskın yapmadan ben tarçın duamı okuyup yatıyım kıslarrrr,,hepinize iyi geceler,tatlı rüyalarr
![]()
hadi tarçın duasına. iyi geceler canım. bugün rüyamızda vampirleri, ortaçağdaki cadıları falan görmezsek iyidir.
Iyi geceler...
Mümkünse girsinler rüyama.![]()
tarçın duasından sonra vampir duasına da çıkıcam valla artıkgirsinler o zaman canım. dua da uydurdu arkadaşımız.tamamdır artık![]()
tarçın duasından sonra vampir duasına da çıkıcam valla artık....sarmısaklı bir uygulama düşünüyorum çünki bozulan sağ kaşıma
![]()
evet sarmısak etkili diyorlar. bir de hint yağı. ben kirpiklerime hint yağı sürmüştüm uzatmıştı. kaşlara da sürüyorlarmış....
slmgöze bu tür şeyler uygulamak sakıncalı ya,,,bademyağı,hintyağı felan,,,, kaş ve saç tamam da,,,,