Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence çok hoş bir renk canım,,açılmadan bile kullanılabilir.... papatyayı dene bakalım,istediğin ölçüde performans verecekmi,,,,bir de extrait dore diye yanlış anımsamıyorsam bir ürün var,o da nispeten doğal bir açıcı sanırım,tam emin değilim, içeriğini görmedim....tarçını bekleyin,,bu hafta yapıcam ilk uygulamayı,,,evde tarçın var,streç yok,yarın iş çıkışı ayarlıcam malzemelri....yanlız ilk önce bir deneme yapıcam bir saç tutamında,,sonuçtan az da olsa tatmin olursam kendime röfle yapıcam tığla felan...
çok korkum yok açıkcası, nasıl olsa boyanıcak saçlar,,,o tarçınlı renge yakın tonda,,,
bence çok hoş bir renk canım,,açılmadan bile kullanılabilir.... papatyayı dene bakalım,istediğin ölçüde performans verecekmi,,,,bir de extrait dore diye yanlış anımsamıyorsam bir ürün var,o da nispeten doğal bir açıcı sanırım,tam emin değilim, içeriğini görmedim....tarçını bekleyin,,bu hafta yapıcam ilk uygulamayı,,,evde tarçın var,streç yok,yarın iş çıkışı ayarlıcam malzemelri....yanlız ilk önce bir deneme yapıcam bir saç tutamında,,sonuçtan az da olsa tatmin olursam kendime röfle yapıcam tığla felan...
çok korkum yok açıkcası, nasıl olsa boyanıcak saçlar,,,o tarçınlı renge yakın tonda,,,
tığla röfle yapmayı biraz detaylı anlatabilir misin canım merak ettim de : )
kızlar benim saçım kahve-kumral gibi birsey doğal ama. napmalıyım bende nasıl olur tahmininzce:S
Tatlım siyah boyalıyı açmaz hiç o kdr saat bekleme.normal saçı bile 1. Denemede cok az fark ettiriyor, bikaç kez yapmak lazım.çok ilginç geldi bu işlem bana ama benımde saçlarım rengi sıyah boyalı uzun süredir böyleyim acaba ben yapsam nasıl birsey olur.kuaforde açtırmak ıstıyorum saçımın rengını ama çok yıpranır dıye korkuyorum
Eki Görüntüle 159616 ..denemeeeeeee:)Eki Görüntüle 159620
tarçın uygulamasından sonra çok az da olsa renk farketti fakat arkadaşlar fotolardaki pozlama farkından ve ekranlarınızın kalibrasyon ayarlarının farklı olmasından ötürü bunu net göremeyebilirsiniz...bir fikir olsun diye yine de ekledim resimlerimi.....normalde orjinal saçım soldaki resimde görüldüğü üzere kızıl yansımalı koyu kestane,,sağdaki de uygulama sonrasındaki rengi.....bir kaç kez daha uygulama tekrarlanırsa bence daha güzel ve belirgin bir sonuç yakalamak olası.....buarada ben yaptığım streç bone üzerine ara ara da fön makinesi ile ısı uyguladım....saç kremi kullandım buarada (herhangi bir yağla yapmadım....) ilgilenen herkese kolay gelsin...
Eki Görüntüle 159616 ..denemeeeeeee:)Eki Görüntüle 159620
tarçın uygulamasından sonra çok az da olsa renk farketti fakat arkadaşlar fotolardaki pozlama farkından ve ekranlarınızın kalibrasyon ayarlarının farklı olmasından ötürü bunu net göremeyebilirsiniz...bir fikir olsun diye yine de ekledim resimlerimi.....normalde orjinal saçım soldaki resimde görüldüğü üzere kızıl yansımalı koyu kestane,,sağdaki de uygulama sonrasındaki rengi.....bir kaç kez daha uygulama tekrarlanırsa bence daha güzel ve belirgin bir sonuç yakalamak olası.....buarada ben yaptığım streç bone üzerine ara ara da fön makinesi ile ısı uyguladım....saç kremi kullandım buarada (herhangi bir yağla yapmadım....) ilgilenen herkese kolay gelsin...
Tatlım formülü uyguladıktan sonra sanki daha bi iyi olmuş yani ben beğendim.Yalnız bişey sorucam saçlarında boya varmıydı yani benim saçlarım boyalı acabaa tutarmı ? :44:
detaylı anlatılmamış
yumuşatıcı ile tarçını karıştırıp gelişi güzel saçımıza yedirecekmiyiz
yoksa tutam tutam alıp röfle yapar gibimi yapacaz
anlamadım![]()
tarçın ve krem miktarı saçınıza bağlı.boya yapar gibi bir kaseye hazırlayın karışımı.ve sonunda da streç filmle sarıcaz saçları.ısı da uygulanabilir hızlandırmak için.kumral boyalı saçımda boyayı biraz ağarttı arkadaşlar ama 1 tutamında denedim. Çok yoğun tarçın kokusu oluyo ilk gün bilginize:)
çoook enteresannnn![]()