- 12 Mayıs 2009
- 615
- 431
- Konu Sahibi moondancer
...
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de evde golden beslemek istiyorum.çok güzel bir duygu olduğunu tahmin edebiliyorum.çok zor oluyor mu evde bakmak.eşim de ben de çalışıyoruz ama en güzel şekilde ilgileneceğimize eminim.zorlukları hakkında bilgi verir misin cnm.
Golden lar çok enerjik köpekler,düzenli egzersizlere ihtiyaçları var..Köpek beslemek elbette hiç kolay değil,pek çok zorluğu var büyük bir sorumluluk gerektiriyor ama getirdiği duygu tarif edilemez :) Çalıştığınızı söylemişsiniz,o saatler de evde kimse olmuyor mu ? Tuvalet eğitimi özellikle sabır isteyen bir konudur,buna yeterli vaktiniz olacak mı ? Uzun saatler yalnız kalmak onu üzecektir,hele yavruyken ağlanıp sızlayabilir,komşularınız buna anlayış gösterebilir mi ? Artı ve eksilerini düşünüp almanızı tavsiye edebilirim,maalesef pek çok köpek bir heves yüzünden alınıp,zorluğu görülünce barınaklara bırakılıyor..İlk bir sene sizin için çok zor olacaktır,bunu unutmayın.Sevgiler :)
ben çok yoğun tempoda çalışmıyorum öğretmenim.yani bazen 2 saatliğine gidiyorum mesela.bu konuyu eşimle konuştuk ikimizde bakabileceğimizi düşünüyoruz.bunun analizini defalarca yaptık.hatta bizim için ii olacak.onun evde olması.bizim almamız kışı bulur galiba ben de o zamana kadar iyice araştırıyorum.enine boyuna.yardımların için saol ihtiyacım olursa yine başvurabilirim.alkisalkisalkis
Ah canım benim ya allah nazardan saklasın bende çok seviyorum goldenleri ama bulamadım bir türlü