Fon perde olarak değil mi? Peki tül perde olarak krem mi olması gerek yada beyaz ?Çok acik vizon tonları güzel durur
Evet fon vizon tonları ama acik.Fon perde olarak değil mi? Peki tül perde olarak krem mi olması gerek yada beyaz ?
Teşekkür ederim :) peki desenli mi desensiz mi :) aslında ben desenli istiyorum hava kastın diye halim da düz renk çünkü bilemedimEvet fon vizon tonları ama acik.
Ekru tonları da tül perde
Soft hafif kabarık desenler varTeşekkür ederim :) peki desenli mi desensiz mi :) aslında ben desenli istiyorum hava kastın diye halim da düz renk çünkü bilemedim
Evet evet ben çabuk sıkılıyorum zaten mobilyam yeni ama cok para vermek te istemiyorum değişiklik yapıyorum devamlı :) vizon renk aklıma yattı ama güzel olacak :) trendyoldan 2 kez fon aldım ama iade ettim ton uymadi diye :) bir de vizon renk deneyelim :)Soft hafif kabarık desenler var
O şekilde olabilir. Eğer cok beğendiğiniz desenli varsa o da olur tabii. Halı sade olduğu için. Ama desenli seçerken dikkat etmek
Lazım, cunku sonra sıkılabiliyor insan.
Şahane tonlar var instagramda bakmıştım bir ara
Ama aşırı pahalı tabii
Gerçi alıp yıllarca kullanıyorsun ama :)
Benim koltuğum tarçınEvet evet ben çabuk sıkılıyorum zaten mobilyam yeni ama cok para vermek te istemiyorum değişiklik yapıyorum devamlı :) vizon renk aklıma yattı ama güzel olacak :) trendyoldan 2 kez fon aldım ama iade ettim ton uymadi diye :) bir de vizon renk deneyelim :)
Ekru olmalıFon perde olarak değil mi? Peki tül perde olarak krem mi olması gerek yada beyaz ?
Evet vizon da karar kaldım teşekkür ederim peki bana resim atabilir misiniz tonları görmek açısından cok sevinirim :))Benim koltuğum tarçın
Perdem vizon
Açık vizon olabilirMerhaba kızlar tarçın renk salon takımıma hem tul hemde fon perde almak istiyorum ama renkte karar veremedim ? Tarçın mobilya kullananlardan dekorasyon önerileri de istiyorumkoltuk takımının resmini ekliyorum fikir verirseniz sevinirim:) halim krem ama hafif sarımtırak tekliler krem iki uçlu tarçın renk
Böyle birsey buldum hoşuma gitti hemHalının renginde fon üstünde çok hafif tarçın desenler olabilir bence
Evet bende beğendim peki tül perdede almam lazım ekru renklerde istiyorum yada açık krem, kravuze perde nasıl olur ? Stor perdede var seçenek karar veremedimOlur bence güzelmiş
Açık renk tercih et bence daha ferah dururMerhaba kızlar tarçın renk salon takımıma hem tul hemde fon perde almak istiyorum ama renkte karar veremedim ? Tarçın mobilya kullananlardan dekorasyon önerileri de istiyorumkoltuk takımının resmini ekliyorum fikir verirseniz sevinirim:) halim krem ama hafif sarımtırak tekliler krem iki uçlu tarçın renk