Doğal Saç Bakım Kürleri Tarçın ile saç tonu açma...<3

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

emilia

Emina
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
900
5
118
Ankara
Tarçın ile saç renginin açılması
- 3 çorba kaşığı öğütülmüş tarçın
- 3 bardak bal (saçın uzunluğuna bağlı olarak)
- 1 bardak saç kremi
Bunların hepsini karıştırın , karışımı yıkanmış saça uygulamalısınız.Saça sürüldükten sonra banyodan sonra havluya sarın yada bone kullanın ... Bekleme süresi saç tonunun açılmasından bağlıdır. Ne kadar çok beklerseniz saçınızın rengi o kadar çok açılacak. Eğer tonu 3-4 kez açmak istiyorsanız tarçını 5-6 kaşık dökün.

aa ne değişik bi yöntem denemek lazım
hem saç da yanmaz :1:
acaba turunculuk yapar mı ya tarçından dolayı
mesela karanfil kürü yapıldığında turunculuk yapıyomuş bu da öyle olur mu acaba :26:

paylaşım için teşekkürler yazıyorum bi kenara

deneyen oldu mu bu karışımı???????beyazları da akaptyo mu acaba??????

Tarçın ile saç renginin açılması
- 1 bardak saç kremi
Bunların hepsini karıştırın , karışımı yıkanmış saça uygulamalısınız.Saça sürüldükten sonra banyodan sonra havluya sarın yada bone kullanın ... Bekleme süresi saç tonunun açılmasından bağlıdır. Ne kadar çok beklerseniz saçınızın rengi o kadar çok açılacak. Eğer tonu 3-4 kez açmak istiyorsanız tarçını 5-6 kaşık dökün.

birşey sorabilirmiyim... sacımız ıslakenmi uygulayacağız bu yöntemi yoksa kuru ikenmi? cünkü tarife göre baya bi çok kür çıkıyo ortaya ıslak sacamı kurusaçamı uygulayalım. yardım için teşekkürler

şimdi deniyorum ama ben 1 yemek kaşığı sarımsaklı zeytin yağıyla 1 yemek kaşığı tarçını karıştırdım bakalım ne olacak inşallah saçlarım zarar görmez

merak eden arkadaşlar için sonucu yazayım. 1 yemek kaşığı tarçın ve 1 yemek kaşığı sarımsak beklemiş yağ karışımını saçlarımın diplerine sürdüm gece sabaha kadar beklettim. saç diplerim çıkmıştı kendi saçım rengi sanki çok az açıldı gibi . fakat tarçın tozları biraz rahatsız ediyor gözle görülür bir ton farkı elde etmek için 4-5 kez denemek lazım o da epey zahmetli olur .

merak eden arkadaşlar için sonucu yazayım. 1 yemek kaşığı tarçın ve 1 yemek kaşığı sarımsak beklemiş yağ karışımını saçlarımın diplerine sürdüm gece sabaha kadar beklettim. saç diplerim çıkmıştı kendi saçım rengi sanki çok az açıldı gibi . fakat tarçın tozları biraz rahatsız ediyor gözle görülür bir ton farkı elde etmek için 4-5 kez denemek lazım o da epey zahmetli olur .
rapisacım bitanem peki senin dip rengin yani kendi saç rengin ne.....bu tarz karışımlar çok koyu renklerde işe yaramıyor diye biliyorum.......

rapisacım bitanem peki senin dip rengin yani kendi saç rengin ne.....bu tarz karışımlar çok koyu renklerde işe yaramıyor diye biliyorum.......
kahverenk canım . çok koyu renklerde de işe yarıyorda çok çok az benimki o kadar zor açılan bir renk değil ama doğal yollarla zaten tam sarı olmuyor olması içinde çok uğraşmak gerekiyor.mesela limon yada papatya süreceksin saatlerce güneşin altında bekleyeceksin falan. ne anladım o işten. dün bunu araştırırken nette başka renk açma yöntemlerine de rastladım c vitaminiyle de açılıyormuş ama onda ne kadar açıyor güneşte beklemek gerekiyor mu bilmiyorum zaten beni taatmin edecek bir sonuç alacağımı da sanmıyorum

- 1 bardak saç kremi

bu karışımı güneşte bekletiyomuyuz acaba? malum artık havalar serinliyo güneşi bulmak zor :KK43:

***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X