• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama tarcın bakırrrr

ysmnugr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
127
0
96
İzmir
kıslar bu yazın modası bir renk var tarcın bakır ama bu rengi izmirin hic bi yerinde bulamadım evde boyaları karıstırarak bu rengi elde etmek istiyorum bana yardımcı olun lutfennn sacim suan bal kopüğü tarcın bakıra nasıl ceviririm ve izmirde palette 8,77 tarcın bakır satan bildiginiz bir yer varmiii lutfen acil yardım edin yaaopuyorumnanaktan

izmirin kızları çok süslü olduğu içinmi yok acababayanssulusmile
elazığda bile warda daha dün baktım

bakır ile sarı karışsa belki olabilir ama belki yinede risk almamak lazım ya sipariş vereceksiniz bir yerden yada tarçın bakıra yakın boyalara bakacaksınız , gözüme çarpmıştı ona yakın renkler var sanırımCADIARZU [ hem zaten harika bir renkte olmuyor tarçın bakır , ben denemiştim , belkide bana yakışmamıştır bilemiyorum , ama kapatıncaya kadar canım çıktı halen de çekiyorum]

bakır ile sarı karışsa belki olabilir ama belki yinede risk almamak lazım ya sipariş vereceksiniz bir yerden yada tarçın bakıra yakın boyalara bakacaksınız , gözüme çarpmıştı ona yakın renkler var sanırımCADIARZU [ hem zaten harika bir renkte olmuyor tarçın bakır , ben denemiştim , belkide bana yakışmamıştır bilemiyorum , ama kapatıncaya kadar canım çıktı halen de çekiyorum]

yaa ölemi ben cok baktım ama o tonlarda bi renk bulamadim senin bildigin bi markada varmi bu tonlarda bi renk tarcın bakır beyaz tenlilere ve bugday tenlilere yakısıyo genelde

evet görmiştüm o tonlarda , bir bakınayım hatırlayabilecekmiyim , evet mantıken yakışacağı doğru ama nedense ben mennun kalamadım , belki size yakışır

Back