arkadaşlar acıl yardım edermisiniz?
doğal saç ustune tarçın bakır boyamıştım geçen ay uçlarda onceden kalma boya vardı ama sorun olmadi güzel bir renk oldu ama istediğimden koyu oldu
çok turuncu olmayan hürremin rengi gibi olsun istiyorum açık papatya ile tarçın bakırı karıştırsam nerenk olur acaba deneyen varmı?
özel mesaj gönderemiyorum canım mesajlarımın 100 ve yukarısı olması gerekiyormuş dipten gelen saçların ne renk?
okuduğum kadarı ile dipten çıkanlara suruyorlar once boyayı hatta orada bekletim sonra aşağı indiriyorlar ama benim saçım çabuk açılıyor oyuzden dipe en son diyorum birde sonuçta dipten 1 cm daha koyu olsada olur ama dipten 1 cm daha açık olursa bence çirkin durur yani benim durumumda bencede dipten boyamaya başlamak uygunsuz gibi bu arada çok teşkkür ederim
valhala sanada teşk ederim bu iş çok heyecanlıymış sonu tamamen surpriz 2 kutu boya biraz az geliyor sanki biraz su katabilirmiyim boyaya yada yeni bir fikir 2 kutu tarçın bakır bir kutu açık papatya:)
tarçınla açık papatyayı karıştıran kimse çıkmadı iyi bir fikir olurdu benim için ilk ben denemiş olucam galiba sonucu yazarım hafta sonu boyuycam inşlllh güzel olur tupturuncu havuç gibi olsun istemiyorum koyu bakırda istemiyorum bakır olabilir ama çook açık
bende şaşırdım okadar çok renk varki tarçınıda burdan okuyup boyadım ilk kez kendim boyadım ben boya numarası buyudukçe renk açılıyor sanıyordum şimdi igoraya baktım altın diye bir renk var hoş ama numarası 0-55 açıkçası boya aldım şuan evde iki palette tarcın 1 palette açık papatya var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?