Saç Rengi ve Saç Boyama tarcın bakır ile altın sarı karısırsaa

saçını acarken yanında birkaç farklı boya bulundur sarıyı bal köpüğünü tarçın bakırı , minicik bakır - sarı karıştırıp boya , minicik tutamına bal rengi - sarı karıştırıp boya hangisi hoşuna giderse komple boyarsın, yada naz elmasın rengi neyse onları üstteki yazdıklarım örnek içindi ben o renklerden olacağını düşünmediğimi yazmıştım , sen dediğim gibi dene belki bambaşka hoş bir renk elde eder beğenirsin onu uygularsın kople saçına belli mi oluryerimseniben

Tarçınla altın sarısı karışırsa tupturuncu bi renk çıkar bence

sac rengimide acıtım üzerine tarcın bakır boyadım talihsizlikler hep benii buluyoorr..gercektende öyle tupturuncu oldum ve simdi bundan kurtulmam lazım canım havuc oldummm diye konum var orda var sac rengim karamel bulamadıgımdan sacımı bal köpügüyle boyuyacagımmCADIARZU

sac rengimide acıtım üzerine tarcın bakır boyadım talihsizlikler hep benii buluyoorr..gercektende öyle tupturuncu oldum ve simdi bundan kurtulmam lazım canım havuc oldummm diye konum var orda var sac rengim karamel bulamadıgımdan sacımı bal köpügüyle boyuyacagımmCADIARZU

eyvaaahhh işin zor ben o tarçın bakırı kestane ile kapatabilmiştim neler yapmadım ki en son koyultmuştum akannehir halen de uğraşıyorum şimdi ise kestane saçımı biraz açıp kumral yaptım ama saçlar iyice sündü:gitme:

farklı markanın renklerini birbirine karıştırmak tehlikeli
tek markanın farklı renklerini kullanmakta.
iki maddenin birleşimi belki sende alerji yapar,saçların dökülür.
tek markanın ürününü kullan ve tek renk yap.

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm naz elmasın rengi altın karamele çok benzior bn saçımı palette açıcıyla açıp altın karamele boyamıştm oda palettenin böle olmuştu.kendi saçın açık tonlardayda açmadanda boyayabilrsin bn kızılda hatta siyahtan döndün bu tona

bana yardım edin nolurrrrrrrr güzel bı bakır tonu ıstıyorum ama kızıllı bakırlı bişi...tupturuncu değil bulamıyorummmmm....

tarcin bakir ve altin sariyi ne oranda karistirip kaclik oksidanla boyiycaz ve oksidanin orani ne olacak lutfen acil cevap verin zemin altin sarisi gibi diplerse siyah.saclar düz ve gür,istenen renkse hurrem rengi.ben kendime daha once yapmistim ama daha koyu tuttu o yuzden soruyorum lutfenn acil cevap

Hurrem rengini ben 8.77 ile 9.00 paletteyi birebir oraninda karistirarak elde etmistim sonra 7.43 falan denedim ama o parlak sarimsi renk olmadi suan sacimda 7.43 var enkisaa zamanda yine palette ile sari alip karistirip boyayacagim zemin aciksa yada acici ile acilirsa super oturuyor renk

Back