arkadaşlar merhaba
tarama testlerinin nekadar gereksiz ve can sıkıcı olduğundan bahsetmek istiyorum . lütfen test sonuçlarına bakıpta morel bozmayın . benim 2li testim riskli çıktı 1 / 138 yakın çıkanlar bilirler . 4 lü taramayı bekleyene kadar günler asır gibi geçiyor . hamileliğin tadına varamıyorsun . keyfini çıkaramıyorsun . size tavsiyem eğer maddi açıdan sıkıntınız yok ise yurtdışına kan gönderen şirketler var . ve sonçlar %100 e yakın geliyor . benim gibi bu durumu yaşayanlara tek tavsiyem budur . 2 li 3 lü 4 lü testlerin hiçbir mantığı yoktur . boşuna moral bozmayın . sevgiler.
Ben hicbirini yaptirmayi kabul etmedim. Doktora eger sonunda sorun cikarsa amniyosentez diyeceksiniz dedim. Evet dedi. O da sorunlu olursa alacagiz diyeceksiniz dedim. Evet dedi. Ben de aldirmayacagim icin bosuna test istemiyorum dedim ve cok sukur saglikli bir oglum var :)
Ben hicbirini yaptirmayi kabul etmedim. Doktora eger sonunda sorun cikarsa amniyosentez diyeceksiniz dedim. Evet dedi. O da sorunlu olursa alacagiz diyeceksiniz dedim. Evet dedi. Ben de aldirmayacagim icin bosuna test istemiyorum dedim ve cok sukur saglikli bir oglum var :)
ben sizin kadar cesaretli olamadım . içimin rahat etmesi için bunu yaptırmam gerekiyordu sanırım . aklım karmakarışıktı . çokkk şükür ki sonuçlar iyi çıktı . ALLAH herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin .
ben sizin kadar cesaretli olamadım . içimin rahat etmesi için bunu yaptırmam gerekiyordu sanırım . aklım karmakarışıktı . çokkk şükür ki sonuçlar iyi çıktı . ALLAH herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin .
hamilelik döneminizde yediğinize içtiğinize özen gösteriyor muydunuz? yoksa ne bulursam yerim der miydiniz :)
zararlı şeyler insanın ilgisini çekiyor malesef
hamilelik döneminizde yediğinize içtiğinize özen gösteriyor muydunuz? yoksa ne bulursam yerim der miydiniz :)
zararlı şeyler insanın ilgisini çekiyor malesef
Benim canim istememisti :)
Normal beslendim.
Hamur işi vs oyle cok tuketmedim.
Dr salam sosis sucuk yeme demisti. Gunde en fazla 1 porsiyon meyve,1 avuc kuruyemis demisti.
Toplam 11kg almistim. 40im ciktiginda 15kg vermistim bile :)