• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tarama testleri

elifgngr_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
41
17
3
38
arkadaşlar merhaba
tarama testlerinin nekadar gereksiz ve can sıkıcı olduğundan bahsetmek istiyorum . lütfen test sonuçlarına bakıpta morel bozmayın . benim 2li testim riskli çıktı 1 / 138 yakın çıkanlar bilirler . 4 lü taramayı bekleyene kadar günler asır gibi geçiyor . hamileliğin tadına varamıyorsun . keyfini çıkaramıyorsun . size tavsiyem eğer maddi açıdan sıkıntınız yok ise yurtdışına kan gönderen şirketler var . ve sonçlar %100 e yakın geliyor . benim gibi bu durumu yaşayanlara tek tavsiyem budur . 2 li 3 lü 4 lü testlerin hiçbir mantığı yoktur . boşuna moral bozmayın . sevgiler.

Bana göre de gereksiz gönderen Rabbim ondan gelen herşeye razıyım
Allahım sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin bize inşallah

Ben hicbirini yaptirmayi kabul etmedim. Doktora eger sonunda sorun cikarsa amniyosentez diyeceksiniz dedim. Evet dedi. O da sorunlu olursa alacagiz diyeceksiniz dedim. Evet dedi. Ben de aldirmayacagim icin bosuna test istemiyorum dedim ve cok sukur saglikli bir oglum var :)

Ben hicbirini yaptirmayi kabul etmedim. Doktora eger sonunda sorun cikarsa amniyosentez diyeceksiniz dedim. Evet dedi. O da sorunlu olursa alacagiz diyeceksiniz dedim. Evet dedi. Ben de aldirmayacagim icin bosuna test istemiyorum dedim ve cok sukur saglikli bir oglum var :)
ben sizin kadar cesaretli olamadım . içimin rahat etmesi için bunu yaptırmam gerekiyordu sanırım . aklım karmakarışıktı . çokkk şükür ki sonuçlar iyi çıktı . ALLAH herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin .

ben sizin kadar cesaretli olamadım . içimin rahat etmesi için bunu yaptırmam gerekiyordu sanırım . aklım karmakarışıktı . çokkk şükür ki sonuçlar iyi çıktı . ALLAH herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin .
Aminnn.
Cok sevindim sonuclarinizin guzel gelmesine. Saglikla kavusun insallah :)

Aminnn.
Cok sevindim sonuclarinizin guzel gelmesine. Saglikla kavusun insallah :)
hamilelik döneminizde yediğinize içtiğinize özen gösteriyor muydunuz? yoksa ne bulursam yerim der miydiniz :)
zararlı şeyler insanın ilgisini çekiyor malesef :KK43:

hamilelik döneminizde yediğinize içtiğinize özen gösteriyor muydunuz? yoksa ne bulursam yerim der miydiniz :)
zararlı şeyler insanın ilgisini çekiyor malesef :KK43:
Benim canim istememisti :)
Normal beslendim.
Hamur işi vs oyle cok tuketmedim.
Dr salam sosis sucuk yeme demisti. Gunde en fazla 1 porsiyon meyve,1 avuc kuruyemis demisti.
Toplam 11kg almistim. 40im ciktiginda 15kg vermistim bile :)

Back