Tarama testleri,nifty test (nipt testi,fetal dna testi)

Ne güzel böyle iyi sonuçlara mutlu oluyorum merakla bekliyorum bende.cinsiyeti dr aracılığıyla yaptırsak doktorla paylasiyolarmis.ama çok da önemli degil yeterki güzel sonuçlar alalım.

Toplamda 13 gün,iş günü olarak 10 gün oldu hala çıkmadı sonuç.umarım yeterli dna bulunamadı demezler ve tekrar test vermek zorunda kalmam.

Arayın bi olmazsa?
Dün aradım çikmadığini söylediler.7 ila 10 iş gününde çıkıyormuş + - 2 gün oynayabirmiş.pazartesi tekrar arayın dediler.
Serklajım olmasa 3-5 günü çok onemsemicem ama bir an önce stresten kurtulmak istiyorum.pazartesi kontrolüm var zaten umarım doktoruma gitmiş olur sonuclar.

İnşallah çok güzel çıkar sonuçlarınız. Kafaya da takmayın geç olsun güç olmasın Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Nihayet bugün tam 2 hafta sonra ulaştı sonuçlarım.çok şükür güzel çıktı,bir sorun yok.çok rahatladım.Bekleyen herkes güzel sonuçlar alır inşallah
Gözünüz Aydın sağlıkla kucağınıza alın ben de 9+2yim hangi haftada yaptırdınız testi. Bi de sorması ayıp ücreti ne kadardı

Gözünüz Aydın sağlıkla kucağınıza alın ben de 9+2yim hangi haftada yaptırdınız testi. Bi de sorması ayıp ücreti ne kadardı
Teşekkür ederim. ☺12+1 de kan verdim.doktorum özel hastanede,orada kan verdik genoks'a gitti.2700 liraya yaptirdik.

Teşekkür ederim. ☺12+1 de kan verdim.doktorum özel hastanede,orada kan verdik genoks'a gitti.2700 liraya yaptirdik.
Merhaba sonucunuza cok sevindim darisi benim gibi bekleyenlere insallah ben de gecen hafta sali gunu verdim yarin 1 hafta olacak yuregim agzimda bekliyorum sizinki kac günde çıktı?

Merhaba sonucunuza cok sevindim darisi benim gibi bekleyenlere insallah ben de gecen hafta sali gunu verdim yarin 1 hafta olacak yuregim agzimda bekliyorum sizinki kac günde çıktı?
Teşekkur ederim inşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız ben ayın 18 inde pazartesi vermiştim,salı ellerine ulaşmış.bugün çıktı sonuç.toplamda 2 haftada ,10 iş gününde çıktı.10 iş günü demişlerdi artı,eksi 2 gün degisebiliyormuş.

Anladim canim bize haftasonu dahil 7 10 gune cikar demislerdi gec olsun güç olmasin insallah

Arkadaşlar bu çok stresli bir süreç ve bu süreçte olan hanımlara umut olsun diye yazıyorum,3 hafta önce ikili test sonucu yüksek bir riskle karşılaştım ve resmen dünyam yıkıldı çok ağladım o gün,kombine riskim 1/53 çıkmıştı,hemen 2 gün içinde fetal dna testi için kan verdim ve 2 haftada sonucun çıkacağını söylediler,o 2 hafta hayatımın en sıkıntılı haftalarından biriydi,dün sonuçlarımız geldi ve şükürler olsun temiz çıktı,burdan ikili tarama testi yüksek riskli çıkan anne adaylarına söylemek istediğim lütfen umutsuzluğa kapılmayın ikili tarama testi sadece matematiksel bir oran veriyor,bebeğinizde bir hastalık veya sıkıntı olduğunu kesin söylemiyor,yani benim oranıma göre 52 kişi sağlıklı gebelik yapmış diyor ama yine de ya o sağlıksız gebe olan 1 kişi ben isem dedim,boşuna üzüldüm o kadar,Allah herkesin evladını sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inşallah..

asya_01
Okumanizi istedim

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah temiz gelir sonuç. Aradım bugün ben sisteme düşer düşmez arayıp haber veriyoruz dedi. Çıkmamış daha. Arkadaşın da yazdığı gibi gerçekten zor bir süreç oluyor. Rabbim kolaylık versin inşallah hepimize

Amin insallah..duayla bekliyoruz

Gözünüzaydın.rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat olarak kucağınıza almayı nasip etsin. Geçen hafta benim de ikili tarama testim yüksek riskli çıktı. Kombine risk normal ama ikili test 1:109. Aynı gün fetal DNA yaptırdım ama sonucu hala gelmedi. Bugün tam 7 gün oldu. Günler geçmek bilmiyor. Mahvolmuş vaziyette bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…