• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taraklı!

evrem716

İşte benn!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2008
2.429
8
156
Sakarya
Taraklı Sakarya'nın bir ilçesi. Safranbolu'ya benziyor. Çok güzel bir yer!
23032008037bt5.jpg

23032008002yi5.jpg

23032008003he0.jpg

23032008004jb7.jpg

ay bayıldım buraya benn...
huzur buluyo insan fotograflara bakarken bile...
ne güzel ya, keşke böyle şirin bi ilcede gecirebilsem ömrümün geri kalanını :asigim:
nefret ediyorum kalabalıktan, keşmekeşten senağlama

anneciğimin memleketi delikafadulden özlemişim ya :delphin: çok güzel a.s

anammm bizim Taraklı nen bu.

bende geyvedeyim bacuummm, hey taşına kurban olam beee

Böyle paylaşımlarda bulunan arkadaşlara senin aracılığınla teşekkür etmek isterim.
Bu sayede ülkemizin değişik yerlerini keşfetme olanağı buluyoruz.
Bir gün mutlaka gidilecek yerler buralar..
emeğine sağlık canım..

Gerçekten muhteşem bir yer , evet dediğiniz gibi saframboluya çok benziyor.
2001 de gitmiştim Saframboluya eğer neresi olduğunu yazmasaydınız resimleri görünce burası Saframbolu derdim
ay bayıldım buraya benn...
huzur buluyo insan fotograflara bakarken bile...
ne güzel ya, keşke böyle şirin bi ilcede gecirebilsem ömrümün geri kalanını :asigim:
nefret ediyorum kalabalıktan, keşmekeşten senağlama
Kermit alda bir nüfus kağıdına bak Türkiyede ortalama hayatta kalma yaşı 65 'e düştü daha ne kadar yaşayabileceğini sanıyorsun? Boşa ümitlenme...

anammm bizim Taraklı nen bu.

bende geyvedeyim bacuummm, hey taşına kurban olam beee

öylemii bende geyveye çok sık giderim.ananem,dayım oradalar.
ve daha bir çok akrabam var orada.

bende aslen göynüklüyüm, ama ailem geyve de yaşıyor, köye giderken taraklıdan geçiyoruz, gerçi göynük de aynı taraklı gibi, ama tanıtım olmadığından insanlar sadece safranboluyu biliyor

bende aslen göynüklüyüm, ama ailem geyve de yaşıyor, köye giderken taraklıdan geçiyoruz, gerçi göynük de aynı taraklı gibi, ama tanıtım olmadığından insanlar sadece safranboluyu biliyor

Aslında doğru düzgün bir tanıtım yapılsa Türkiye'de böyle bir yerin olduğu bilinecek. Ama yapılmıyor. Kimbilir ülkemizde daha nasıl güzellikler var da bilmiyoruz.

Back