• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taraklı ayağı olanlar,nasıl ayakkabılar alıyorsunuz?

Esra

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
14.570
36.265
1.123
39
merhaba herkese.
ben 38-39 numara ayakkabı giyiyorum,boyum 172..spor giyerim iş hayatı dışında,iş yerinde de spora yakın klasik kıyafetler.tabi arada şıkır şıkır olmak da gerekiyor.topuklu ayakkabıyı eşimle boylarımız yakın diye çok tercih etmesem de bazen gymek istiyorum.
ama sorun şu ki benim ayaklarım taraklı.öyle zarif,incecik ayakkabılar hiç güzel görünmüyor.e topukluda da pek tercih yok gibi.ben zarif olması gereken ayakkabılarımı genele önü bantlı modellerden tercih ediyorum,onlar nispeten toparlıyor.bu sefer de hep aynı modelleri almış oluyorum.
aynı durumda olanlrın tercihi ne yönde??
:7::13:

Spordan başka bişey giyemiyorum :50:
İş hayatında ne yapacağımı bilemiyorum

bu alışkanlık kötü malesef..ben de değiştirmeye çalışıyorum,ama hala en sevdiğim şey spor ayakkabılarım.çoğu zaman işe giderken de keten pantolonların altına siyah spor ayakkabı giyiyorum,müdür fark etmiyor:))
ben çok zrladım iş hayatında ama Allahtan müdürüm bu konulara çok takıntılı değil,arada kaçamak yapmama izin veriyor,ya da belki hiiiiç farkında değil:52:

Benim de ayağım biraz taraklı denilebilir yan tarafları kapalı topukluları tercih ediyorum böyle mesela;

$PLATFORM-TOPULU-AYAKKAB%u0025C4%B0-1.webp

benimde ayaklarım taraklı ben genelde ya kapalı ya da burnu açık topuklu giyiyorum tamamen açık ayakkabılardan giyemiyorum kötü görünüyo

ben de taraklııardanım :( 38 hatta bazen 39 giyiyorum kalıptan heralde. babetleri kendime yakıştıramıyorum mesela. sanki yayık duruyo ayaklarım babet giyince. ya da ince ipli düz sandaletleri giyemiyorum. ayağım onlarla da çok çirkin görünüyor bence. parmak arası zaten hiç kullanamıyorum. vücudumda ne kaşça,ne göğüs,ne bacak ne de kol kısmlarında inanınki pek sıkıntı yaşamam. ama bu taraklı ayaklarım yüzünden istediğim model ayakkabıyı alıp da giyemiyorum. genelde orta topuklu yanları burnu kapalı ayakkabılar giyerim işte. kışın bot çizme onlar da sorun yok. ama gel gelelim yaz sezonuna işte açık ayakkabılarda sorunlar yaşıyorum. mesela gladyatör sandaletleri ayağıma giyerken zorlanıyorum. taraklardan geçemiyorlar :))ben şu sıralar dolgu topuklu önden kalın bantlı bilekten bağlamalı modelleri kullanıyorum.

Benim de ayağım biraz taraklı denilebilir yan tarafları kapalı topukluları tercih ediyorum böyle mesela;

Eki Görüntüle 445389

buna benzer bir ayakkabı aldım geçenlerde.ilk giydiğimde gayet şık durdu,o gün acıdan ölmeme rağmen 4-5 saat giydim.sonra tekrar giymek için baktığımda kenarların yayıldığını fark ettim:14:benim ayağım baya baya taraklı anlaşılan:14:
şunu anladım ki benim için topuklu sadece burnu ve topuğu göründüğünde güzel,yani pantolon alıtnda.etekle durum facia:43::43:
bu arada ben d ebabaet ya da sandlet giymiyorum.sandaleti sanırım en son acı gerçeğin farkına varamadığım orta okul-lise dönemlerimde giydim.yakışan bir model bulabilrsem bu yıl da alasım var:17:
babeti pek sevmiyorum zaten,genel olarak estetik bulmuyorum zaten ama birkaç çift babetim var.onları da yine tarak kısımlarında bantolan modellerden tercih ediyorum.

Bu kadar mı ben anlatılır yaaa :60:
Nereden denk geldim konuya bilmiyorum ama ben de dertliyim..
Boyum 1,73 ayaklar aynı :60:
Geçenlerde sadece evde giyeyim de alışayım diye platform bakayım dedim..
Normal hayatta bir kez dahi giymedim, en büyük topuğum 2 parmak yok bile, onu da bayramda giydim :1:
Kuzenim evlenecek inşallah, giyerim düğünde falan dedim...
Kendi düğünümde en büyük hayalim olan adidas spor ayakkabılarımı giydim gelinliğimin altına :1:
Ama dedim ya 25 oldum artık arada da olsa özendiğim oluyor..
Ama demek ki bende sorun yokmuş, aynı dertten muzdarip arkadaşlar da varmış...
Neyse, ben yine adidaslarıma devam edeyim :60:

Back
X