- 2 Şubat 2017
- 3.301
- 3.460
- 133
baktın bu durum ilerliyor hanfendiyi arayıp eşimi rahatsız etmeyin diye tepkimi koyarım ben olsamBu konuyla ilgili olarak sizide sıkarsam simdiden kusura bakmayin. Biz esimle birlikte ayni yerde calisiyoruz ve firma yetkilileriyiz. Yetki bakimindan baktiginizda aslinda kimsede bir farklilik yok . Ancak esim daha cok disaridaki islerle ilgilendigi icin kendisi daha on planda gorunuyor. Gectigimiz gunlerde bizimle birlikte kendi portfoyunden calisacagini belirten bir kadinla anlasma yapti. Hanfendiyi isim olarak camiadan tanisamda kendisiyle bir tanismam yoktu ilk karsilasmamiz bir toplantimizda oldu ki toplanti suremiz 2 haftalik bir sureydi ve sehir disinda gerceklesiyordu. Arkadas toplantiya ilk geldigi andan itibaren gosterdigi tepkilerle beni ollayin disinda birakmaya calisti. Tepkileri bu is boyle mi yapilir sen daha once hic boyle bir is yaptinmi seklindeydi ki sac bas dalmamak icin kendimi zor tuttum. Daha sonrasinda ise sehre dondukten bir hafta sonra ofise geldi ve ayni tepkiler devam etmekteydi. Ve 1 hafta sonra kendi sehrine dondu. Beni asil cildirtan durum ise isle ilgili olsun yada olmasin butun konusmalari sadece esimle yapiyor. Beni daha hic aramadi ve esime gayet aile durumlarini falan anlatiyor. Esimi kiskaniyor degilim sonucta 24 saat beraberim ama karsi tarafin tavrina nasil cevap vericegimi artik bilemiyorum . Ve bu konu beni asiri rahatsiz ediyor. Sizce abartan benmiyim yoksa gercekten durum anormal mi... gercekten kafayi yemek uzereyim
ya şurda okurken bile dişimi sıktım..Benim hatam ofiste kalip herseyi geri planda halleden olmak bu konuda esim boyle dusunmese de karsidan boyle gorulmeye basladigini farkettim. Ama esim zaten bu konuda konustugumuzda da haklisin diyor ama hatun kisinin tavirlarinda degisen birsey yok. Esime rahatsizligimi bildirdigimden beri olayi degistirmeye calissada hala tavir ayni isle ilgili yazismalar icin grup acildi ama ordan 1 cumle ise ozelden 5 cumle yaziyor. Hatta rn son havaalanina birakirken 'ya bu kizi ne surukluyosun yorulmasaydi 'die yorum yapti esim de 'ben onsuz bi yere gidemem uzgunum 'diyince 'sizde cok ilginc tiplersiniz' die cevap verdi
Yorumu okuyunca gercekten kahkaha attim. Okuyacagini hic sanmiyorum kendisinin seviyesiyle ilgili takintilari oldugu icin boyle yerlerde hic isi olmayacagini soyleyenlerden. Ama kendi kendime cok mu abartiyorum acaba kafayi mi yedim diyordum oyle olmadigini bile anlamak insani rahatlatiyor acikcasiya şurda okurken bile dişimi sıktım..
ayyyy...
yazdım yazdım sildim yaaa..
burayı okuyor mudur acaba?
kendisi olduğunu anlamış mıdır?
yazık, zavallı, kendini düşürdüğü duruma bak..
Haklısın yani bence rahatsız olmakta ama ben olsam ne yapardım tam kestiremiyorumEsimin tavrinda bir farklilik gormuyorum ama karsi tarafin haraketleri beni cildirtiyor. Biranda cok buyuk bir tepki vermekten korkuyorum artik
ezik egolu tiplerden..Yorumu okuyunca gercekten kahkaha attim. Okuyacagini hic sanmiyorum kendisinin seviyesiyle ilgili takintilari oldugu icin boyle yerlerde hic isi olmayacagini soyleyenlerden. Ama kendi kendime cok mu abartiyorum acaba kafayi mi yedim diyordum oyle olmadigini bile anlamak insani rahatlatiyor acikcasi
Benim hatam ofiste kalip herseyi geri planda halleden olmak bu konuda esim boyle dusunmese de karsidan boyle gorulmeye basladigini farkettim. Ama esim zaten bu konuda konustugumuzda da haklisin diyor ama hatun kisinin tavirlarinda degisen birsey yok. Esime rahatsizligimi bildirdigimden beri olayi degistirmeye calissada hala tavir ayni isle ilgili yazismalar icin grup acildi ama ordan 1 cumle ise ozelden 5 cumle yaziyor. Hatta rn son havaalanina birakirken 'ya bu kizi ne surukluyosun yorulmasaydi 'die yorum yapti esim de 'ben onsuz bi yere gidemem uzgunum 'diyince 'sizde cok ilginc tiplersiniz' die cevap verdi
şimdi bir küfğr yazarım ama ban yemek istemiyorum anladın sen onu sen abartmıyorsun o özgüvensiz ..... kadın sana gövde gösterisi yapıyor ki içindeki eksikliği gidermek için olay buBu konuyla ilgili olarak sizide sıkarsam simdiden kusura bakmayin. Biz esimle birlikte ayni yerde calisiyoruz ve firma yetkilileriyiz. Yetki bakimindan baktiginizda aslinda kimsede bir farklilik yok . Ancak esim daha cok disaridaki islerle ilgilendigi icin kendisi daha on planda gorunuyor. Gectigimiz gunlerde bizimle birlikte kendi portfoyunden calisacagini belirten bir kadinla anlasma yapti. Hanfendiyi isim olarak camiadan tanisamda kendisiyle bir tanismam yoktu ilk karsilasmamiz bir toplantimizda oldu ki toplanti suremiz 2 haftalik bir sureydi ve sehir disinda gerceklesiyordu. Arkadas toplantiya ilk geldigi andan itibaren gosterdigi tepkilerle beni ollayin disinda birakmaya calisti. Tepkileri bu is boyle mi yapilir sen daha once hic boyle bir is yaptinmi seklindeydi ki sac bas dalmamak icin kendimi zor tuttum. Daha sonrasinda ise sehre dondukten bir hafta sonra ofise geldi ve ayni tepkiler devam etmekteydi. Ve 1 hafta sonra kendi sehrine dondu. Beni asil cildirtan durum ise isle ilgili olsun yada olmasin butun konusmalari sadece esimle yapiyor. Beni daha hic aramadi ve esime gayet aile durumlarini falan anlatiyor. Esimi kiskaniyor degilim sonucta 24 saat beraberim ama karsi tarafin tavrina nasil cevap vericegimi artik bilemiyorum . Ve bu konu beni asiri rahatsiz ediyor. Sizce abartan benmiyim yoksa gercekten durum anormal mi... gercekten kafayi yemek uzereyim
Bu konuda cok haklisin bwnde cok muzdarip oldum bu konuda ki bunun tartismasini yasiyorum kocamla senin yuzunden kendimi gosteremiyorum hersey sanki senin yaptigin seylermis gibi gorunuyor die ama sektorumuz ayri firmalarda calismamizi kabul etmiyor malesef bunu yapamiyoruzezik egolu tiplerden..
tahmin edebiliyorum..
hakikaten ya ben napardım ki..
eşle birlikte çalışmak kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?