Bu konuyla ilgili olarak sizide sıkarsam simdiden kusura bakmayin. Biz esimle birlikte ayni yerde calisiyoruz ve firma yetkilileriyiz. Yetki bakimindan baktiginizda aslinda kimsede bir farklilik yok . Ancak esim daha cok disaridaki islerle ilgilendigi icin kendisi daha on planda gorunuyor. Gectigimiz gunlerde bizimle birlikte kendi portfoyunden calisacagini belirten bir kadinla anlasma yapti. Hanfendiyi isim olarak camiadan tanisamda kendisiyle bir tanismam yoktu ilk karsilasmamiz bir toplantimizda oldu ki toplanti suremiz 2 haftalik bir sureydi ve sehir disinda gerceklesiyordu. Arkadas toplantiya ilk geldigi andan itibaren gosterdigi tepkilerle beni ollayin disinda birakmaya calisti. Tepkileri bu is boyle mi yapilir sen daha once hic boyle bir is yaptinmi seklindeydi ki sac bas dalmamak icin kendimi zor tuttum. Daha sonrasinda ise sehre dondukten bir hafta sonra ofise geldi ve ayni tepkiler devam etmekteydi. Ve 1 hafta sonra kendi sehrine dondu. Beni asil cildirtan durum ise isle ilgili olsun yada olmasin butun konusmalari sadece esimle yapiyor. Beni daha hic aramadi ve esime gayet aile durumlarini falan anlatiyor. Esimi kiskaniyor degilim sonucta 24 saat beraberim ama karsi tarafin tavrina nasil cevap vericegimi artik bilemiyorum . Ve bu konu beni asiri rahatsiz ediyor. Sizce abartan benmiyim yoksa gercekten durum anormal mi... gercekten kafayi yemek uzereyim