Tarafsiz birinin gorusune ihtiyacim var

Selo4506

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
13
3
1
40
Bu konuyla ilgili olarak sizide sıkarsam simdiden kusura bakmayin. Biz esimle birlikte ayni yerde calisiyoruz ve firma yetkilileriyiz. Yetki bakimindan baktiginizda aslinda kimsede bir farklilik yok . Ancak esim daha cok disaridaki islerle ilgilendigi icin kendisi daha on planda gorunuyor. Gectigimiz gunlerde bizimle birlikte kendi portfoyunden calisacagini belirten bir kadinla anlasma yapti. Hanfendiyi isim olarak camiadan tanisamda kendisiyle bir tanismam yoktu ilk karsilasmamiz bir toplantimizda oldu ki toplanti suremiz 2 haftalik bir sureydi ve sehir disinda gerceklesiyordu. Arkadas toplantiya ilk geldigi andan itibaren gosterdigi tepkilerle beni ollayin disinda birakmaya calisti. Tepkileri bu is boyle mi yapilir sen daha once hic boyle bir is yaptinmi seklindeydi ki sac bas dalmamak icin kendimi zor tuttum. Daha sonrasinda ise sehre dondukten bir hafta sonra ofise geldi ve ayni tepkiler devam etmekteydi. Ve 1 hafta sonra kendi sehrine dondu. Beni asil cildirtan durum ise isle ilgili olsun yada olmasin butun konusmalari sadece esimle yapiyor. Beni daha hic aramadi ve esime gayet aile durumlarini falan anlatiyor. Esimi kiskaniyor degilim sonucta 24 saat beraberim ama karsi tarafin tavrina nasil cevap vericegimi artik bilemiyorum . Ve bu konu beni asiri rahatsiz ediyor. Sizce abartan benmiyim yoksa gercekten durum anormal mi... gercekten kafayi yemek uzereyim

Ben eşimin tavrına bakardım. Kadın aradığında nasıl konuşuyor falan diye. Eğer eşimin tavırlarında anormallik yoksa sıkıntı olmaz. Kadın takılsın öyle kendi kendine.
Ama bu kadının sürekli seni aşağılama mevzusuna takıldım. O konuda savun bence kendini.

Kadin sen anlamazsin havasina girmis. Bazen biz kadinlar isin seyini cikariyoz...kiminle daha cok is durumu paylasiliosa onu arasinda.. ozel durumlari anlatmasi vs? Bence kocana dikkat et

Maalesef iş hayatında kadının mevkiisini yediremeyen çok fazla mevkiili kadın var. Ben sizin yerinizde olsam ağırlığımı koyardım, eşime de biraz geride durmasını rica ederdim. Yani bayanda hoşlanma....vb olmasa bile bariz bir kıskançlık var belli ki, benim düşündüğüm kendisinin pek çok kadına karşı aynı şekilde yaklaştığı.

Bu durumu yasasam evde eşime anlatır eşimden sunu isterdim. Kadın bişey sordu diyelim...hanım yani ben o konuda bilgili ona danışın.... hanım ne dersiniz olmuş mu gibi yetkiniz ve pozisyonumuz hissettirmeli. Ayrıca eşinizin cebine siz de cıkabilirsiniz madem işiniz pozisyonunuz aynıymış. Kadın eşe bi yol cıkmadıgını görmeli.
Eşim bu konuda destek olmazsa o zaman dünyayı dar etmeye eşimden baslardım

eşinle daha iyi iletişim kuruyr labilir ki öyle görünüyor ama konuşmalarından size karşı sizi eksik hatta bir asistan gibi gördüğü belli bu kadın ortak mı oldu şirkete anlamadım nereden öyle konuşacak cesareti buluyor ? Bu devirde patron asistanına öyle konuşmuyor bence ayağını denk alması gerektiğini söyleyimn hatta ses kaydı almanız eşinizin de bilmesi için kanıt.

Aile hayatini anlatiyor siz de kıskanmıyorum diyorsunuz emin misiniz?
Esin firsat veriyor ki anlatiyor bence is disi konusmamali.

Kadının sen anlamazsın tavrını çözemedim size karşı
Bu cesareti nereden alıyor
Eşinizle aile hayatını konuşması ne alaka işine baksın o bir kere
Sinir edici

Aile hayatini anlatiyor siz de kıskanmıyorum diyorsunuz emin misiniz?
Esin firsat veriyor ki anlatiyor bence is disi konusmamali.
Kiskanmiyorum derken evde ve iste surekli beraberiz ve esimin yaklasimlari herkese davrandigi gibi yani ben esimden kuskulanmiyorum enazindan oyle duzelteyim yorumumu

böyle konuşacak cüreti nerden buluyor?
sizi küçümseyip eşinizle konuşmasının eşinizle bir alakası olabilir mi?
eşinizin de öyle bir tavrı var mı size karşı?

aile hayatının nesini anlatıyor mesela?

Esimin tavrinda bir farklilik gormuyorum ama karsi tarafin haraketleri beni cildirtiyor. Biranda cok buyuk bir tepki vermekten korkuyorum artik

Kiskanmiyorum derken evde ve iste surekli beraberiz ve esimin yaklasimlari herkese davrandigi gibi yani ben esimden kuskulanmiyorum enazindan oyle duzelteyim yorumumu
Siz biraz gozlemleyin o bayani ve haddinu bildirin .Size karşı cok kaba.Esinize de rahatsızlığınızı belli edin ki ilerlemesin sorun

Mesela gecen gun kalkmis abisi ve abisinin esinin tartismalarinin anlatiyor bende telefonda duyunca cildirdim yani cok dertlesmek istiyosa beni arasin dedim.

Mesela gecen gun kalkmis abisi ve abisinin esinin tartismalarinin anlatiyor bende telefonda duyunca cildirdim yani cok dertlesmek istiyosa beni arasin dedim.
bazı insanlara biraz gülümseyen bir yüz yetiyor sınırı aşmak için.
yirmili yaşlarımın ortasına kadar bu konularda daha toydum ben de açıkçası.
ama tabi sosyal ilişkiler, evlilik, toplum.. öğreniyor insan zamanla..
eşiniz de iş sebebiyle o sınırı koyamamış sanıyorum,o açıdan hatalı.
rahatsız ise bu durumdan, bir şekilde set çekmeli.mesafe koymalı.
dertleşmek için sizi de aramasın bence
iş yaptığım insanlarla "senli benli" konuşamıyorum ben..
kadın/erkek fark etmiyor.

önemli olan eşiniz ne düşünüyor?
sizin bu işi, doğru yapamadığınızı mı, ya da kendisinin daha iyi yaptığını mı?

İş dışında konuştuğu için haklısınız.
Oraya kadar takılmanıza gerek yok diye düşünüyordum ama ailevi meseleleri eşinize anlatması garip.
Belki sizi sinir etmek için yapıyor bana öyle geldi.

Benim hatam ofiste kalip herseyi geri planda halleden olmak bu konuda esim boyle dusunmese de karsidan boyle gorulmeye basladigini farkettim. Ama esim zaten bu konuda konustugumuzda da haklisin diyor ama hatun kisinin tavirlarinda degisen birsey yok. Esime rahatsizligimi bildirdigimden beri olayi degistirmeye calissada hala tavir ayni isle ilgili yazismalar icin grup acildi ama ordan 1 cumle ise ozelden 5 cumle yaziyor. Hatta rn son havaalanina birakirken 'ya bu kizi ne surukluyosun yorulmasaydi 'die yorum yapti esim de 'ben onsuz bi yere gidemem uzgunum 'diyince 'sizde cok ilginc tiplersiniz' die cevap verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…