- 13 Ocak 2022
- 259
- 201
- 33
-
- Konu Sahibi Elalaleelele
Bnde o yüzden umursamadım, ağamm bizimle eğleniir dedim ama olan buAslı yiirum, 20 bin ne ya şaka mı bu rakam?
İcra dairesi veya banka v,s hisseyi satışa çıkarmaz mı?ordan alınır,iş inada binerse bnde önalımdan hisse toplamayı düşünüyorumSiz yetki vermeden nasıl satacak ki? Tapu sizin ve diğerlerinizin üstüne. Ayrıca o icralık olanların kısmına şerh konulmuştur zaten. İcra kalkmadan yine satış olmaz.
Olacağına bak zaten,midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olacak,uyardım bide ben haber verdim,icraliklar var önden para verme tapuya haciz gelir dedimSiz tapuda, payınızı devretmedikten sonra nasıl alacakmış o arsayı? Oldu o zaman, ben de ev beğendim, yarı fiyatını sahibine atim, bu ev benim artık diyim. Olacak tek şey, halanızın size 20 bin hibe etmiş olması.
İcra dairesi veya banka v,s hisseyi satışa çıkarmaz mı?ordan alınır,iş inada binerse bnde önalımdan hisse toplamayı düşünüyorum
Hisselere böldürmedik,ben başvuru yaptım geri çektirdi kendi başvuru yapacaktı,onlarda bağış yolu ile vericek ama yine el konulmaz mı?siz abinizle tapunuzu çıkarttınız mı?
sizin üstünüze olan payı kafasına göre siz satmadan yada devretmeden üstüne alamaz.
o icralık olanlar halanıza devredebilir halanız icralık olarak aldığını kabul eder. ama sizin payınızı alamaz siz vermedikçe.
Ödeyemez kihalanız arsa üstündeki icrayı ben kaldırırm bana devredin demiştir.
onların borcunu ödeyerek satın alacak.
sizin burda bir çıkarınız yok. siz satmayın en son bütün arsayı istiyorsa size gelecek mecbur ederi neysede size ödeyecek.
Odeyemezse üzerine alamaz ki hatta icralık olanlar arsayı sattirir alacaklarını almak için Öyle yazı yazarak ben hakkimdan vazgeciyorum vs diye olmaz ki o borç ödenecek ya peşin yada arsa satışı ile.Ödeyemez kihepsinin toplam borcu zaten arsa fiyatından fazla
Bizim tasınmaza da diğer hissedarlardan biri 80 000 vermisti. Annemin teyzesi. Biz de tmm dedik, büyüğümüzdür hic onemli degil ÜÇ AŞAĞİ BEŞ YUKARİ.Bnde o yüzden umursamadım, ağamm bizimle eğleniir dedim ama olan bu
Anlatamıyorum ona işte bunu,o bana kazık atmaya çalışıyor bense onu kurtarmayaOdeyemezse üzerine alamaz ki hatta icralık olanlar arsayı sattirir alacaklarını almak Öyle yazı yazarak ben hakkimdan vazgeciyorum vs diye olmaz ki o borç ödenecek ya peşin yada arsa satışı ile.
Ben nette okudum devir olduğunu hukuk sayfasında,o ne kadar devretse de icra illa gelicekTapuya gitmeden, notere bilegitse, öyle dilekçe yazarak filan, hakkinı kimse kimseye devredemez,
Zaten bnde onu istiyorum artık iyice sıkıldım,dalga geçer gibi Allah aşkına bir çift küpe olmuyor o parayaBizim tasınmaza da diğer hissedarlardan biri 80 000 vermisti. Annemin teyzesi. Biz de tmm dedik, büyüğümüzdür hic onemli degil ÜÇ AŞAĞİ BEŞ YUKARİ.Sonra razı olmayan bir kisi yüzünden ortaklığın giderilmesi davası açıldi ve tasinmaz 300 000 liraya satıldı.
Hisselere böldürmedik,ben başvuru yaptım geri çektirdi kendi başvuru yapacaktı,onlarda bağış yolu ile vericek ama yine el konulmaz mı?
Ödeyemez kihepsinin toplam borcu zaten arsa fiyatından fazla