• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taptaze odam =)

harikaa cok begendim beyaz yatak örtüsünüüüü....ayiptir sormasi ama orda böle yatak örtülerinin fiyatlari ne....valla yaziom ama burayi nasil bulacam geri cvp i okumak icinonu bile bilmiom

canım daha önceki ailenle yaşadığın evi görmüştüm ,öyle bir ferah ,büyük ve bahçeli bir evden çıkıp ,tek bir odaya gelin gelmen büyük bir alçakgönüllülük örneği,tebrik ederim ,zor olsa gerek ,umarım en yakın zamanda eşinle ayrı çıkabileceğin bir evin olsun inş..yatak odan da çok güzel ayrıca ..

canım daha önceki ailenle yaşadığın evi görmüştüm ,öyle bir ferah ,büyük ve bahçeli bir evden çıkıp ,tek bir odaya gelin gelmen büyük bir alçakgönüllülük örneği,tebrik ederim ,zor olsa gerek ,umarım en yakın zamanda eşinle ayrı çıkabileceğin bir evin olsun inş..yatak odan da çok güzel ayrıca ..

sewdigim icin katlaniyorum canim.. Rabbim saglik wersin zamanla bizimde olur.. a.s

Herşey çok çok güzel canım yatak örtünde gözüm kaldı valla maşallah diyorum opuyorumnanaktan:nazar:

Allahım en kısa zamanda kocaman huzur dolu bi ev nasip etsin :Saruboceq:

Çok güzel olmuş canım odanızz...
İyi günlerde kullanın inş...
Herşey çok güzel...
Eksiklerini zamanla tamamlarsınn....

Tam benim istediğim gibi,
Yatak odasında siyaha bayılırıyorum.
Güle güle kullanın canım.
Çok güzel gerçekten.

odan gercektende cok hos cok begendim ama bir sey haric haliniz pek uymamis canim yaa bi ara uygun birsey bulursun ona da

Back
X