• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tantitoni tencere..

arrisonamus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
114
1
26
Eskişehir
kızlar tantitoninin tencerelerini kullanan arkadaşlar var mı acaba? onun yemek takımını çok beğendim ama yanında hediye çeki veriyor. tencereleri hediye çekiyle aradan çıkartayım istiyorum ama tencerelerine güvenemediğim için yemek takımını beğendim halde almaya cesaret edemiyorum. Yani silikon kalıplarını falan kullanan çok duydum ama seramik yada çelik tencere kullanan pek duymadım.. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirm..kararsız olmak ne zor şeymiş ya..:(:(

yaaa:9: ben de optimumdaki mağazasından beğendim çelik tencereleri ve seramikkaplı tencereleri vardı almaya cesaret edemedim birileri bişey yazsa da alsak:42:

ben vok tavasını (teflon) kullanıyorum memnunum 3 senedir kızlar. Sadece yeni evliyken acemilikten dolayı biraz çizdirmişim ama onun dışında sorun yok :) annemde de var aynı tavadan hatta o hiç çizilmemiş bile

süpersin valla..kimseden ses çıkmayınca heralde kimse tarafından tercih edilmeyen kalitesiz ürünler olduğunu düşünmeye başlamıştım.. teşekkürler yorumun için almaya bir adım daha yaklaştım:):)

rica ederim :) bende alırken karamsar kalmıştım sonra benle mi yaşıyacak yenisi alırım çok kötü çıkarsa diye düşünüp aldım güle güle kullan ne alırsan canım

Back
X