Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah canım ya,,geçmişler olsun...ben de bu konuyu araştırıyodum tam..
bigsize canım,aslında 29 haftalık bebek baya da büyük,niye yaşatamadılar ki...Allah buna uzun ömür versin..
bende şu anda 22. haftamdayım..
tansiyonum sürekli kontrol altında tutuluyor ama hep sınırda.
13/9-14/9 gibi..
plesantamda normalden büyük, bu tansiyona yol açıyor diyor dr'lar.
bu haftadan itibaren işe gelmeyeceğim ve dr herşey yolunda giderse 36-37. haftada bebğimizi sezeryanla alacağız dedi(
inşallah bir aksilik çıkmazz, hepimize sağlıklı bebişler diliyoruumm..
canım buarada rapor işini işyerinle görüştün mü? iş yerin ne diyor?
Kibela canım Allah yardımcınız olsun... Yaşamadım ama tosbadan biliyorum ciddi bir durum olduğunu...Kendine çok dikkat et...
RAPOR İŞİNİ KONUŞMADIM HENÜZ P.TESİ KONUŞACAĞIM YARIN DR KONTROLUM VAR ORDA Bİ KESİNLEŞŞSİN NE OLACAĞI ONA GÖRE BAKACAĞIZ..
AMA ÖYLE BİŞEY OLURSA RAPOR FALAN ANLATMAKLA UĞRAŞMAYACAĞIM GALİBA, DİREK İSTİFAMI VERECEĞİM..
HAYIRLISI ŞEKERCİMM.
benımde 12 9 cıktııbende şu anda 22. haftamdayım..
tansiyonum sürekli kontrol altında tutuluyor ama hep sınırda.
13/9-14/9 gibi..
plesantamda normalden büyük, bu tansiyona yol açıyor diyor dr'lar.
bu haftadan itibaren işe gelmeyeceğim ve dr herşey yolunda giderse 36-37. haftada bebğimizi sezeryanla alacağız dedi(
inşallah bir aksilik çıkmazz, hepimize sağlıklı bebişler diliyoruumm..
canım buarada rapor işini işyerinle görüştün mü? iş yerin ne diyor?
Kibela canım Allah yardımcınız olsun... Yaşamadım ama tosbadan biliyorum ciddi bir durum olduğunu...Kendine çok dikkat et...
Valla canim baska yazini okudum sanirim 13 9 cikmis cok yuksek degilki niye bu kadar panik yapmis doktor.Benim ilk bastan bu yana kucuk tansiyonum 8 den asagi inmedi hic.Nede kari cikti hep 12 - 8 cikiyordu.Bir kere 14 - 8 cikti ama doktorum birsey demedi.Bu siralarda 11 bucuk falan.Yani seninkide oyle abartilcak gibi degil bence.Simdi bende korktum ama bir problem olsa doktorum soylerdi.
ya arkadaslar bende de tansiyon cıkdı hatta biz kez 17 di bu aralar normal ama tansiyom isde belli olmuyor tuzu falan tumdeen kesdim dr alfamet verdi onu kullanıyorum 20 haftaalık oldum ins sorunsuz gecer hepimizinki sag saglim cocuklarımızı alalım kucaklarımıza