merhaba
yazını okudukca 13 yıl oncesini tekrardan yasadım...
ben de o yıllarda cok zayıftım ve yasıtlarımdan kısaydım. Herkes aynı senin etrafındakiler gibi bu cocuk neden uzamıyor doktora goturun dedilr. Endokrinde o zaman için birşey cıkmdı ama 1 yıl içinde bende aşırı yorgunluk, nefes nefese kalma ve hareket edememe belirtileri ortaya cıktı. Doktora yetişmeseymişim Allah korusun....
Teşhis Kronik Böbrek Yetmezliği....
Ani tansiyon düşmeleri sende belki (emin değilim iyi bir tetkik yaptırman gerek) bir böbrek hastalığının habercisi olabilir, ciddiye al...
ya da belki tansiyonun değil de aniden şekerin düşüyordur bu da gizli şeker olabilir... bence iyi bir hastanede guzel bir tetkikten geç eğer fiziksel değilse zaten seni psikolog veya psikiyatra yönlendirirler. Endokrinolojik değerlerinin de tekrar gözden geçmesi gerekebilir cunku bu tetkikler bir kere yapılıp bırakılacak seyler değil belki kilo almanla beraber hormon dengen de bozulmuş olabilir, sendeki bu sinyalleri ciddiye al ve doktora git ki birsey varsa bile gerekli mudahale gec olmadan yapılsın...
Eger danışmak istediğin şeyler veya soruların varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya calışırım, sor mutlaka...
Bir de yazdıkların haricinde konuyla alakasız dusundugun ama dikkate alınabilecek baska farklılıklar var mı dikkatini çeken?
Umarım cok saglıklısındır da sadece evham yapıyorsundur...
Saglıklı guzel gunler diliyorum..
Sevgiyle kal...