Evt de tansiyon düşünce bunlar oluyır mu yani diye sordum aslında . Bikaç defa ölçtüm düşüktü ama devamlı olması beni düşündüren .devamlı tansiyon düşer miBu rahatsızlığı yaşadığınız an tansiyonunuzu olcturmeniz lazım ki anlaşılsın. Biz bilemeyiz şeker mi tansiyon mu. Eczanelerde de ölçüyorlar. Siz takip edin bir.
Yani o titreme şekerle alakalıdır diye düşünüyorum. Kan şekeri düşünce kemiklerim titriyormuş gibi hissettiğim oldu ama başka bilgim yok. Tansiyon düşünce titreme yaşamadım. Bende de düşük tansiyon var, tuzlu yiyorum normal hayatıma devam ediyorum. Sürekli düşük olmuyor bu yüzden. Sizin düşünce tuzlu ayran falan etkili olmuyor mu?Evt de tansiyon düşünce bunlar oluyır mu yani diye sordum aslında . Bikaç defa ölçtüm düşüktü ama devamlı olması beni düşündüren .devamlı tansiyon düşer mi
Olur. Ama kontrollerinizi doktor testler falan yapmıştır . Düzenli tabsitonunuzu kendiniz ölçün gidip doktora bilgi verin kesinlessin. Bir de yeni doğum yapmışsınız kansızlık da olabilirMerhabalar ben 3.5ay önce doğum yaptım .ben de şeker düşmesi- reaktif hipoglisemi rahatsızlığı var .çoğu Zaman titreme hissediyorum ve soguk soguk terliyorum .ama doktora gittiğimde şekerle alakalı sorunun olmadığını söyledi .tansiyon düşüyor sanırım . Göz altlarım çekiliyor gibi oluyor ve titreme hissediyorum .umarım anlatabilmişimdirtansiyon düşünce böyle olabilir mi acaba ? Bunları yaşayan var mı ?
Bir de tansiyon düşünce baş dönmesi, mide bulantısı halsizlik oluyor. Ortalık çarkıfelek gibi dönüyor.
Bende hem şeker cihazı var hem de tansiyon aleti de var ..hamilelikte çok kullandım maalesef .uzun zamandır hiç bakmadım aslında biraz moral de bozduğu için .Ama kontrol etmeliyim artık dediğiniz gibi ikisini birden ölçüp .kötü hissettiğim anlarda bende hep tuzlu ayran içerim .bir sürahi tuzlu ayran içtiğimi biliyorum .ama aşırı ödemim de var .ne yapacağımı şaşırdım aslında .ilçedeyim burdaki devlet hastanesine gittim şeker yüklemesi de yaptırdım ama hala şekermiş gibi geliyor banaYani o titreme şekerle alakalıdır diye düşünüyorum. Kan şekeri düşünce kemiklerim titriyormuş gibi hissettiğim oldu ama başka bilgim yok. Tansiyon düşünce titreme yaşamadım. Bende de düşük tansiyon var, tuzlu yiyorum normal hayatıma devam ediyorum. Sürekli düşük olmuyor bu yüzden. Sizin düşünce tuzlu ayran falan etkili olmuyor mu?
Benim düşünce çok hızlı ve çok düşer mesela o zaman direkt tuz yaliyorum keçi gibi, üstüne su içince kısa sürede normale dönüyor.
Siz bir takip edin normalde hep düşük mü, düzeldiği zaman hiç yok mu falan. Ayrıca düşük tansiyonunuz varsa bir sağlık taramasından da geçmeniz gerekiyor, böbreklere falan bakıyorlar sebebini bulmak için.
Evt kan ilacı verdi hem de 3 kutu vermişOlur. Ama kontrollerinizi doktor testler falan yapmıştır . Düzenli tabsitonunuzu kendiniz ölçün gidip doktora bilgi verin kesinlessin. Bir de yeni doğum yapmışsınız kansızlık da olabilir
Size söyleneni yapmamissiniz, ilaçları kullanmamissinjz. Ne diyelim geçmiş olsunEvt kan ilacı verdi hem de 3 kutu vermişama düzenli kullanmadım .bu sıralar adet görmeye başladım bu titreme -terleme arttı aynı zamanda emziriyorum da . aylardır doğumdan beri hiç düzelemedim tam anlamıyla ..şeker için diyet dediler ona da uyamıyorum
Çok teşekkür ederim ..inanın o kadar çok doktora gittim o. Kadar çok ilaç kullandım ki bugüne dek .özellikle hamileliğim hep hastanede geçti ..aşırı yoruldum .Allah beterinden korusun tabi ,herkese sağlık versinn..hep bunun etkisi yaniSize söyleneni yapmamissiniz, ilaçları kullanmamissinjz. Ne diyelim geçmiş olsun
Ben de çok fazla demir3ilaci kullandım fayda etmeyince damardan verdiler. Ancak o zaman etki ettiÇok teşekkür ederim ..inanın o kadar çok doktora gittim o. Kadar çok ilaç kullandım ki bugüne dek .özellikle hamileliğim hep hastanede geçti ..aşırı yoruldum .Allah beterinden korusun tabi ,herkese sağlık versinn..hep bunun etkisi yani
Açlık 83-tokluğu dr söylemedi e nabızdan da görünmüyor ama insülin direncim yokmuş .reaktif hipoglisemi insülin direnci olmasa da olabiliyormuşSeker dusunce tansiyon da duser zatn. Kan degerleriniz nasil. Aclik-tokluk kan. Insulin degeriniz falan ne durumda
Baktırdım aslında her şey normaldi dedilerYeni doğum yapmışsınız, kan değerlerinize baktırdınız mı? Muhtemelen birşeyler çok eksik çıkacak
Kan değeri düşüklüğü tansiyon da düşürür şeker de düşürür titretir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?