Tansiyon aleti

songa84

BARBİ BEBEK NİŞANLANDI !
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
2.375
1
116
İstanbul
merhaba arkadaşlar.bu yazıyı annem için yazıyorum. annemde hipertansiyon çıktı arkadaşlar.evde dijital bilekten ölçüm yapan bir tansiyon aleti var.ama doğru ölçüm yapmıyo.onunla 11 çıkan tansiyon dr ların pompalı aletiyle 13-14 çıkıyor. arkadaşlar evde ölçüm yapabileceğimiz doğru netice veren bir tansiyon aleti bileniniz varsa lütfen bize bilgi verebilirmi. sevgiler..... allah tüm hastalara acil şifalar versin.

canım merhaba,benim de tansiyonum sık sık çıkıyor.evdekiyle ölçtüğümde normal ama pompalıyla hemşire ölçtüğünde yüksek...bilekten ölçen doğru bir makine bulamazsın çünkü bendeki braun un en iyi makinesini almıştım doğru dürüst bişey olsun diye ama yok doğru ölçmüyor,yada bilekten ölçtüğünün üstüne 1-2 daha koyup yorumlamak..ama benim evdeki hiç sağlıklı değil ya düşük çıkarıyo,ya yüksek kaç kre denedim...en iyisi bitane pompalı alıp tansiyon ölçmesini öğrenmek ve öğretmek.

Son düzenleme:
dijital aletler çok sık ölçüm yaptığında yanlış sonuç verme riski artıyor..

en iyisi pompalı ölçüm aletleridir. kulağınızla duyarak, elinizle hissederek ölçmüş olursunuz. aklınızda da soru işareti kalmaz.

hastanelerde de evde de bunları kullanıyoruz biz.

Bizim ailede anne tarafı hep tansiyonlu.
Bu doğumumummdan sonrada bende de çıktı.
Annemler hep pompalı kullanıyor, eminöni tarafından alıyorlar.
Şimdi ümrede annem. Gelince bana da alacak.
O zaman sizide bilgilendiririm tam adres konusunda.

Ama pompalılarla ölçmek zor.
Dijital kullanan arkadaşlar yok mu hiç?
Braun iyi midir acaba?

Bilekten değilde koldan dijital tansiyon aletleri var bende ondan kullanıyorum pompalıyla aynı çıkıyo tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…