Tanrya kretmek iin vesile

yesilim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2006
8.868
19
Güzel bir vesile

Antalya ya güneş yakışıyor .Karanlık geçen iki gün ardından bugün hava çok güzel
Antalya da denize bakan parkları gezdiniz mi ? sindire sindire yürüdünüz mü ?
Allahın bahşettiği güzelliklere,dertlerinizle gittiyseniz, dertlerinizden arınarak
döndüğünüzü keşfettinizmi.?

Buranın cennet bahçesi olduğunu dualarınızın peş peşe sıralandığını hissettiniz mi.?
Seyrettiniz mi denizini,baktınız mı gökyüzüne,çiçeklerin sonsuz renk ve çeşitlerine
soludunuz mu tabiatın kokusunu.?

Önemli sandığınız vesvese ettiklerinizin ne kadar boş olduğunu farkettiniz mi?
Ta !içinizden şükredeceksiniz Allahın bizim için neler bahşettiğine
bir kez daha tanık olacağınızı bilerek gidin ama görmesini bilin......

Yeşilimin duyguları...

Son düzenleme:
güzel bir vesile

antalya ya güneş yakışıyor karanlık geçen iki gün ardından bugün hava çok güzel
antalya da denize bakan parkları gezdinizmi,sindire sindire yürüdünüzmü,
tanrının bahşettiği güzelliklere. dertlerinizle gittiyseniz, dertlerinizden arınarak
döndüğünüzü keşfettinizmi.
buranaın cennet bahçesi olduğunu dualarınızın peş peşe sıralandığını hissettinizmi.
seyrettinizmi denizini,baktınızmı gökyüzüne,çiçeklerin sonsuz renk ve çeşitlerine
soludunuzmu tabiatın kokusunu.
önemli sandığınız vesvese ettiklerinizin ne kadar boş olduğunu farkettinizmi
ta içinizden şükredeceksiniz tanrının bizim için neler bahşettiğine
bir kez daha tanık olacağınızı bilerek gidin ama görmesini bilin......

hepinize hayırlı cumalar.

size özel yeşilimin duyguları...:çiçek:

YEŞİLİM, DAHA ÖNCEDE DEDİĞİM GİBİ FORMLARDA YADA SOHBETTE HAYATA BAKIŞINI ÇOK ÇOK BEYENİYORUM.BURDANDA SÖYLEMEK NASİP OLDU.HİÇ BİR YAZINI YORUMUNU İNAN İTİNAYLA TAKİP EDİYORUM.BAZI İNSANLAR VARDIR ÖRNEK ALINABİLECEK SEN ONLARDAN BİRİSİN.YÜREĞİNİN BÜYÜKLÜĞÜ SATIRLARA ÖYLE İÇTEN YANSIYOR Kİ ETKİLENMEMEK MÜMKÜN DEĞİL. BEN 2 YIL ÖNCE ANTALYAY'YA BİR TATİL İÇİN GELDİM.VENEZİA'DA KALDIM.VE HEMEN HEMEN 2 AYDA BİR O SÜREDEN SONRA GELDİM.RUH EŞİMİ BULDUM ORDA AMA YİTİRDİM.ŞARTLAR ÖYLE GEREKİYORDU.KONYALTI,LARA,FALEZLER ,PARKLAR ,SAHİL ÇOK MUHTEŞEM.BEN ANTALYADAN 16 SAAT UZAKLIKTA OLSAMDA YÜREĞİM ORDA BENİM.SEVGİYLE KAL.

antalya, hiç merak ettiğim bir şehir değil di nedense...
tv' nin etkisindenmidir desem bana uygun bir kent gibi gelmez di hiç...
şimdi senin o anlattığın portakal kokularını duymak istiyorum,
yeşilim hala portakal kokuları anlattığın gibimi...

Antalya ya defalarca gittim defalarca dostlarım Antalya yı anlattılar ama yeşilim senin kadar güzel değil... duyguna emeğine eline sağlık... Rabbim e şükürler ediyorum ki senin gibi yüreği güzel birini bir cam arkasından da olsa tanıdım :)

can dostlarım benim... inşallah allah kısmet ederse.beraber seyrederiz o güzellikleri.misafirim olursunuz...

gerçekten güzel yer,ben kumluca ve finikeye gittim,ve yol boyu fethiyeye kadar ormanları köyleri sahili seyretme fırsatım oldu.

ağzına sağlık

yaren sen zaten antalyanın en güzel yerlerini görmüşsün,inşallah göremediğin yerlerede gitmek nasip olur.

Yeşilim Antalyamızı çok güzel anlatıyorsun burda yaşayamayanları imrendiriyorsun.Yüreğine sağlık.

Antalya dogup büyüdügüm topragım, içimdeki gizli güsellik toroslarında aldıgım o muhteşem hava, konyaaltı plajındaki o muhteşem deniz, falezlerde sabahlaıdıgımız kayalıklar,
hıdırlıkda kulede bekledigimiz kaçamak anlar, karaoglan parkındaki kugular, ışıklardaki yengen satan amcam, gecelerini tozunu attırdıgımız ely dısko çok ösledim antalyamı:çok üzgünüm:

sen neredesin ki azem uzaklardamısın.kıyamam
ne güzel hatırlamışsın her yeri.ışıklardaki hep yediğimiz meşhur yengencimi amcan???

Antalya'da yaşamaktan bende mutluyum,çokgüzel şehirlerimizden biri kendimi burada kuş kadar özgür hissediyorum.

yağmur mutlaka görüşelim toplanalım sana özel..seni tanımak isterim...
hatiş antalya gerçekten cennetten köşe.biz şanslıyız değilmi...

Yesilim Antalya'ya tatil icin otellere gelmistim ama bu sefer Antalya'ya bu satirlarindakileri yakalamak yasamak icin gelmek istiyorum, kismet olursa bu guzellikleri ve duygulari yasamak harika olacaktir, insallah gelebilirim ve seni tanima firsati bulabilirim, unutmadim Antalya'da bir kapim oldugunu bana yazmistim bunu heran hatirliyorum, bende beklerim sevgilerimle

yağmur mutlaka görüşelim toplanalım sana özel..seni tanımak isterim...
hatiş antalya gerçekten cennetten köşe.biz şanslıyız değilmi...

O kadar memnun olurum ki Antalya"daki arkadaslari tanimayi gercekten cok isterim...Özellikle seni tanimak bana gercekten mutluluk verecek...Ben gelecegimi bildireyim mi acaba toplanirlarmi diye düsündüm,acikcasi cok sey istermiyim diye tereddüt ettim...Ben 1 haftaligina geliyorum kismetse...sizleri tanimaktan bende cok memnun olacagim...Insallah imkanimiz olurda tanisiriz...

esint cano devam inşallah ama sayenizde bilesiniz istedim:):)
gülsibel,yağmur allahın iziniyle buluşup hasret gidereceğiz ve inanınki çok heyecanlandım.diğer arkadaşlarında aynı heyecanı duyacaklardır eminim.
yeterki gelin...kapım sizlere daima açık.

Yağmurcuğum sen geleceğin zamanı söyle lena ve yeşilim buluşmayı organize ederler.Bizde daha kalabalık olmak daha çok kk den arkadaşlarla tanışmak istiyoruz.

Pasam,Yesilim o kadar mutlu oldum ki anlatamam.Yarin hangi otele,Antalya"nin neresine gelecegim kesin belli olacak.Mutlaka yarin size bildirecegim.Göstermis oldugunuz ilgiyede ayrica cok tesekkür ediyorum.Bende simdiden heyacanlandim.Esimden ayri cocuklarla geliyorum.Pek bilmedigim bir yer kimseyi tanimiyorum ne yaparim diye düsünürken,böyle bir durum inanin cok mutlu etti beni...Iyiki kk"yi bulmusum,iyiki burdayim...iyiki varsiniz canlarim.

bekliyoruzzzz çok sevindim sen nereden geliyorsun biraz daha bilgi verebilirmisin

X