- 23 Ocak 2010
- 2.279
- 765
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #1.621
peki annem
burda değil şekerim,git oyun bölümüne falan..secersin öle şeeleri..hazır yoğunlukta yok haaa aşkam sana gelim mii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki annem
dışı sizi içi bizi yakar.biz burda temizlik işleri yapıyoz. evini şey götürüyomuş da akşam temizlik yapmış,fotoları da çekmiş ama vakit kalmamış.bana anlattığı bu..bilmem artık doğru mu
burda değil şekerim,git oyun bölümüne falan..secersin öle şeeleri..hazır yoğunlukta yok haaa aşkam sana gelim mii
B&M, hediyelerin çok güzelmiş, güle güle kullan inş.
Sevgi de çok zevkliymiş gerçekten.
"eve erkek attım zaman kalmadı" bunumu dememi istiyorsun
napiim fena dağıtmışım evi bir haftadır bütün dolap koltukların masnın üstündeydi çamaşır katla ütü yap imanım gecredi yalanmı sölicem
yuh nilay yuh..topiğin terbiyesini bozmaa
Sürat kargo hep problemli zaten,internet alışverişinde kargomuz 2 günde istanbuldan geldi ama bi hafta şubede bekledi neymiş efendim dağıtım günleri varmış her gün gelemezmiş öyleaz önce kargoyla kavga ettim istanbul içine 1 günde teslime tmeleri gereken kargo hala teslim edilmedi
ayın 2. de verdim hala ulaşmamış diye şikayette bulundum
adı batsın sürat kargoymuş ne sürat ne sürat
az önce kargoyla kavga ettim istanbul içine 1 günde teslime tmeleri gereken kargo hala teslim edilmedi
ayın 2. de verdim hala ulaşmamış diye şikayette bulundum
adı batsın sürat kargoymuş ne sürat ne sürat
ayyy koycam koycam ama temizlikten fırsat kalmadı!
akşama inşallaa
Sürat kargo hep problemli zaten,internet alışverişinde kargomuz 2 günde istanbuldan geldi ama bi hafta şubede bekledi neymiş efendim dağıtım günleri varmış her gün gelemezmiş öyle
iyi yapmışsın canım ya..işlerini adam gibi yapsınlar onlarda.bir günde demesinler o halde,hayret bişey..Ben MNG ile gönderdim.umarım sorun olmaz.
kusura bakmayın ama bu yaptığınız öncelikle size hediye alan arkadaşa yapılan büyük bi haksızlık diye düşünüyorum
kendisi onca işinin arasında vakit ayırıp herşeyi tamamlamasına rağmen siz hala temizlik ve işten bahsediyorsunuz
foto eklemek sizin sadece 15 dakikanızı almakla beraber bu çekilişe gösterdiğiniz önemide belirtirdi
sizi tanımıyorum amacım polemikte değil sadece düşüncemi beyan ettim
Evet şuan hala gerçekten şoktayım bayanlar
tamam güzel hediyeşmeler olucak diye bekliyordum ama bana bu kadar hediye geleceği aklımın ucundan geçmedi:44:
çok çok çok sevindim ve tarifsiz bi duygu yaşadım malum koliyi açtığımda
yarın sabahtan gelir inşlh derken zırrr kapı çaldı ve kargom olduğunu söyledi duyduğum ses
çok sevinmiştim ama paketi gördükten sonra tuhaf tuhaf sırıtmaya başladım kuryede bana bakıyo tabi
Evet bana bu değeri tarifsiz hediyeleri göderip beni şımartan sevgili CELLATIM
SEVGİİİİİ
Canım sana nekadar teşekkür etsem azdır
inan ağlıycaktım paketleri açarken
herbiri ayrı ayrı zevkle seçilmiş
hele mor olmaları bitirdi beni
hepsini çok büyük zevkle kullanıcam
hatta 2 ay sonra taşınacağım evime saklıyacağım
kesenize bereket yüreğine sağlık bitanem
beni çok tanımamana rağmen tamamen bana hitap eden şeyler almışsın
çok masraf yapmışsın hakkını helal et ya inan bu kadarını beklemiyordum :26:
şimdi o çok değerli hediyelerime geçeyim
bu kolim ve açtıktan sonra paketlerim (doğum günü çocuğuna gelen hediyeler gibi nasıl sevindim )
bu çok şık bir çantada parfümüm - kokusu mu? şahaneee
bunlar morrrr şalım ve çok şık kolyem
bu ise çok hoşbir kutuda çok çok hoş bir yüzük renk mi sormayın gitsinn morrrr resmen bayıldım yüzüğe
evime geçtiğimde zevkle kullanacağım yağlık tuzluk setim (tamda ihtiyacım olan birşeydi )
eşimin ve benim oğlumun resimleriyle şenlenecek olan çok şık deri çerçevelerim
ve içleri doldu bile
rujlarımmmm
bayıldım bayıldımmm morr saatim vee morrr mumluklarım (bu kız sanki lazım olanları bilmişte almış ki ben yazmadım şuna ihtiyacım var diye :44:)
oğlumuda unutmamış canım benim KARA ŞİMŞEĞİMİZ
tüm hediyelerim oğluşumdan zor çektim bunu arabasını çok sevdi
buda tebrik kartım
Tatlım bende senin ve ailenin bayramını kutluyorum
Dilerim ömrünce yüzün gülsün evinden huzur eksik olmasın
betüş güle güle kullan sevginin de ne kadar zevkli olduğunu görmüş olduk
yalnız sevgiyle pişti olduk bi konuda yalnız gıcık kargo benim parfüm şişesini neden almadı
orası kafama takıldı uyuz kargocu
saol bidenemşahaneee canım hepsini güzel günlerde güle güle kullan nasılda güzeller sevginin de kesesine bereket harika seçimler yapmış
Vayyyyyyyyy Betüüüüllllllllll
Bayıldım hediyelere kuzu yaaaaa , güle güle kullan hepsiniiii :13:
Sevgi'cim, özenine hayran kaldım canım benim ya, kesene bereket yavrum
evet pek sevmiş arabayı anam kuzum tanrıçam asıl senin emkelerin hakkı ödenmez ne iyi ettinde ettin bu çekilişinii sevon kurban olsun sana ulvim beniimmanam
b&m bacım,güle güle kullanyusuf'un eli çıkmış toplu çekimdene kadar sevmiş arabasını
ve sevgisevom o benimkesene bereket tatlım benim ya
nasıl özenmişsin,masraflar etmişsin valla,bide özelle yollamış denyocan
helali hoş olsuncanı saolsun b&m nin:)) ptt ile yollasan almazlardı.pakette böyle özenli kalmazdı
resmen b&m nin zevkine göre herşeysanki b&m kendi alışveriş yapmış gibi
Bm güle güle kullan hediyelerini canımm çok güzeller
Sevginin de kesesine bereket :)
b&m gule gule kullan, sevginin de kesesine bereket olsun..
he uçuyom uçuyorum ne bileyim benim hediye anlayışım bu bi insan eline aldığında mutluktan gözleri dolmalı bence ben zırlattım biraz b & m mibm hediyelerin çok hoş kız iyi günlerde kullan, sevgi kızında kesesine bereket ...
ama uçmayın demiştik yanlış hatırlamıyorsam, sen göklere çıkmışsın sevgicim yaa, pilot sevgiii
tşk tatlımB&M, hediyelerin çok güzelmiş, güle güle kullan inş.
Sevgi de çok zevkliymiş gerçekten.
bence sizin yaptığınız haksızlık.işin espirisine öyle söylediği bellidir diğer mesajlarında.yeni üye ve mesaj sayısı dolmadı,kargosuna da daha dün akşam üstü ulaştı.kendisini ben ısrarla çekilişe katılması için ikna ettim.hediye alcağı kişi içinde özen gösterdi,bizzat şahidim.tadını kaçırmaya gerek yok,neden bu şekilde yazdığınıza anlam veremedim.