- 6 Ağustos 2010
- 3.382
- 59
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #1.461
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa ne çabuk gelmiş güle güle kullan canım hediyeleriniSeLammm İlk Hediyesi Gelen Benim Sanırım... Nickini yazmamış ama Senemciq Arkadasım oldugunu anladım.. Canım çok teşekkür ederim hepsi birbirinden güzeller ve hepside benim zevkim.. severek kullanıcam. Resimlerini akşama yada en gec yarın yarın sabah ekleyecegim..
SeLammm İlk Hediyesi Gelen Benim Sanırım... Nickini yazmamış ama Senemciq Arkadasım oldugunu anladım.. Canım çok teşekkür ederim hepsi birbirinden güzeller ve hepside benim zevkim.. severek kullanıcam. Resimlerini akşama yada en gec yarın yarın sabah ekleyecegim..
Evvet benimm yazmayı unutmuşum umarım begenmişsindir canım.. güle güle kullanırsın inşallah... en hızlı benmişimSeLammm İlk Hediyesi Gelen Benim Sanırım... Nickini yazmamış ama Senemciq Arkadasım oldugunu anladım.. Canım çok teşekkür ederim hepsi birbirinden güzeller ve hepside benim zevkim.. severek kullanıcam. Resimlerini akşama yada en gec yarın yarın sabah ekleyecegim..
evet zaten bugün teslim alacagı söylemişti çok yakın çünkü bana 1 saatçik var arada.aaa ne çabuk gelmiş güle güle kullan canım hediyelerini
resimler bir bir gelmeye başlayınca çok güzel olucak yaa
hadi bakalım..
süper güle güle kullan canım ben de bugün vericem kargoya
bakalım benimkiler ne zaman gelcek çok heyecanlı ya
beatiful girl cicilerin gelmiş
senemcig kesene bereket fotoları bekliyoruz
bende yolladım hediyelerimi gız gurban yarın evden çıkma sakınnn
SeLammm İlk Hediyesi Gelen Benim Sanırım... Nickini yazmamış ama Senemciq Arkadasım oldugunu anladım.. Canım çok teşekkür ederim hepsi birbirinden güzeller ve hepside benim zevkim.. severek kullanıcam. Resimlerini akşama yada en gec yarın yarın sabah ekleyecegim..
çok yoğunum oyüzden nete giremedim bi kaç gündür:2: kurbanımm,bugün yollayacaktım ufacık bi aksilik oldu..yarın sabah gönderiyorum..bi kaç güne elinde olur umarım
pinoşşş neler aldııınnnn ölee?
ayhhh çok özendim sana mı çıksaydım ne?