- 14 Ocak 2010
- 334
- 6
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #1.381
bende hava nedeniyle bugün bakamadım haftasonu artık:teselli:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neler neler aldın kimbilir evam:asigim:fazla masrafa girme bebem ya:kedi:sevgili kurbanım,,,,a.s.
çuvalı doldurmama ramak kaldı noel annen gelio bekle,,,,gamyoncuiremsu
kankam bankalar öyle harbiden yaakannehirBenim de hayla bitmedi alacaklarım
Off hiçbişi tam olarak içime sinmiyoo:umursamaz:
Bu arada hava afattı resmen bugün İzmir'de. İşe geç kaldım arabanın camlarına kadar ulaştı suakannehir şube yoğun olmaz dedim ama nerdee mllet yağmur çamur afet demiyo parasının peşinden koşuyor
herkes aynı dertten muzdarip bebeğimolumunekankayizsmilesevgili kurbanım bugün burda hava rezaletti.. o yüzden listemi tamamlayamadım..
ama bekle beni geliyorumm :lepi:
sıkma canını kankam yaolumunekankayizsmilealırsın,vaktimiz bolopuyorumnanaktanhava muhalefeti dışarı çıkmama izin vermiyo:2:
kurbanıma çok güzel şeyler tasarladımaklinialirimsmile
bide reele dökebilsem süper olucak
gerçi bikaç tanesi hazır ama esas alınması gerekenler için haftasonunu beklemem gerek
alırsın yavrum,alırsın hayatımzemuszemusalırsın gülümzemuszemus:smiley-cool:hediyelerimin bir çoğunu aldım az kaldı paketlemesini bugün yapıcam diğer hediyelerimi de bu hafta sonu alıcammsempatiksalakcinni
aklinialirimsmile
yaşıyorum ama benmiyim bilmiyorum :roflol:
hayranım enerjine sevocan:lepi:http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15942195#post15942195
buyrun arkidişler fotoğraflar :sm_cool:
10 çocuklada girersin hayatım:)ya Tanricam, yılbasi cekiliside yapcan mi? Noluuuurr beni de alin listeye o zaman e mi? cok ozledim sizleri, muhabbetleri. ikinci hayirlisiyla dogana kadar aranizda olayim, sonra 2 cocukla girebilir miyim bilmiyorum
ya bişi dicemmm:sinifsinif: benim haberim yoktu şimdi gördüm katılabiliyormuyum bendeevereliniortak yoksa geçtimi artıkeyvahedigeldismile
şu çoklu alınyıyı bana öğretinnaklinialirimsmile
bakarsın bebem,acele etmeolumunekankayizsmilebende hava nedeniyle bugün bakamadım haftasonu artık:teselli:
meleğim hoşgeldinopuyorumnanaktanCanolar nasılsınız olumunekankayizsmile
hedayeler ne zaman yollencek şimdii:uhm:
neler neler aldın kimbilir evam:asigim:fazla masrafa girme bebem ya:kedi:
söleyemem :umursamaz:bisürü bisürü ciciler aldım ama çohhh gizliler,,,,:jeyyar:ah benim tatlım masrafa girme demiş bide herşeyide düşünür olumunekankayizsmile
noldu kız ahaha:)))geliyorum durtanrıça bizim şu buluşma topikine gelsene az oku bi emelin başına gelenlerii
gülmek garantisempatiksalakcinni
hala kendime gelemedim gülmekten:roflol:
söleyemem :umursamaz:bisürü bisürü ciciler aldım ama çohhh gizliler,,,,:jeyyar:ah benim tatlım masrafa girme demiş bide herşeyide düşünür olumunekankayizsmile
10 çocuklada girersin hayatım:)
allah bir avazda kurtarsın diyim:)yılbaşı için çekiliş yapıcakmıyım bilmiyorum burcucum
ama olursa tabiki katılabilirsin
Sevgili kırbann bugün cicilerin tamamlandıı sempatiksalakcinni hihoyyyt
ayyy neler aldın bana,hemen yollayabilirsin o halde beklemedeyim:roflol:
bana kalsa fotoları bile cekiyim ama Tanrıca gacısı izin vermiyoo :sm_confused: bilmiyorumkismile :roflol: :roflol:
ay sen fotoda mı çekebiliyosun şaşırdımmm:roflol: