- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 37
- Konu Sahibi __TanRIcA__
nolii bu butonlara
katılıyorum-katılmıyorum du
beğenmedim-be[ğendim olmuş :))))
katılıyorum-katılmıyorum du
beğenmedim-be[ğendim olmuş :))))
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gloxinam sendemi bu kokoş kankama uydun sabahlamışın hatunkafamçokkarıştı
eşin evde yokmuydu
bu tanrıça hatununda harbi şeytan tüyü var bi tanıdınmı bırakamıyon Şeniz
senide kapsama alanına almış zemuszemus
bu arada ben KOVA burcuyum büyük harflerle yazdımki göze çarpsın hemmenboshayallersmile
ahada aşağıda barbim var destan yazıyo heral zemuszemus
vışşşşohaoldumsmile ohaoldumsmile aklinialirimsmile
sipaydimi olucan sen heleaklinialirimsmile aklinialirimsmile
olum çok kokoşsun lan:roflol: :roflol:
kurba kılıklım tamam haki yeşilivereliniortak:roflol:
sen öyle diyince,bende fosforlu yeşil bi muz çorap canlandırmıştım gözümde ne bilem:icecream:
uykumuz yoğudu muhabbet tatlıydı :1ninca: sız pırtlarken bız burda festıvalı renklendırdıksempatiksalakcinni
ben saatte 27. rüyamı görmekle meşguldum hatunlara bak sabahlamışlar resmen
gündüz de sinek evlıyoz tabe böle olunca:umursamaz:
uhe kız nezamandır ızlıodum vıdeoyu durdura durdura resımhalıne getrdım altınada yazıyı yazdım aklinialirimsmile bayıldım ımzama aklinialirimsmile sana yazıp durum msnden yazmıosun ya kılçık:2: bayramdakı hedıye şekerlerını yımega kıyamadım curuyecek zaarkaydirigubbakcemile nası deger verdıysem artıkın sempatiksalakcinnimiriiiiiiiiiii yarılıyom miri ben senin bu imzanın videosuna tam bi sene güldümm ..nerden buldun nan bunu ...
aaaayyy koptumm yaaa..
kızlarr çekilişiniz hayırlı olsun çatlak tanrıça heç söylemiyoda... şaka tabikide görmüştüm ama giremiyecegim bu sefer...
amonrada burdaymış ne haber kıs...
herkesi öpüyoree gelirim ara sıra..mutlu mesut çekilişler sdiliyorum hepinize..
cane cane caneler
işte meydaneler:smiley-cool:ben bi geçmişe gidiyim bakıyım
rahat olun cano:dance:fark yapmazaklinialirimsmiletopiği ele geçirdik nansositososito
tanrıçaa yetiş yohsam fena olacak..
ay yok sevo:hulya:kızlarr nerdesiniz yoksa fatmagülü mü izliyorsunuzz :mymeka:
zırto:mymeka:evet ben de öle düşünüyorum valla aman tanrıçam isloyu çıkarma hee arayalım bosu olan varsa arasınsölesin yazsın hemencik
canım çok teşekkürleropuyorumnanaktanmerhaba kuzularım....vallahi çok imrendim bu çekilişe bende katılmayı çok isterdim fakat bayramda antalyaya gidicem ve ne zaman gelirim bilmiyorum...ama çok keyifli çok eğlenceli olacağı kesin...tanrıçacıım harikasın...geçen seferki bayram çekilişi topiğinizi de okudum ne kadar eğlenmişsiniz...hiç bu kadar katılmak istediğim bişey olmamıştı:umursamaz:...ne mutlu size iyi eğlenceler... bu arada bende kovayım....:2: laf aramızdabu smillerede bayılıyorum
burçlarıda söylüyoruz tabibayanssulusmileayy kızlar uğruyamıyorum topiğe işten güçten kusura kalmayın emi ama kendimi tanıtmıştımmkaydirigubbakcemile2 buarada burçlarda söleniyomuş bende baık burcuyummzemuszemus
ezgim çok sevindim ya:teytey::sm_cool:tanrıcammm bu sefer barbimle konustuk ettık bende katılıyorum bebegımmm
bu tanrıça hatununda harbi şeytan tüyü var bi tanıdınmı bırakamıyon Şeniz
senide kapsama alanına almış zemuszemus
seloşum,sende katılsan keşke amayine hayirli olsun cekilisiniz kizlarr.. tanricam heec bos durmuyon hee ha bire cekilis :hulya:
güzel hediyeler paylasilsin bende burdan merakla bakayim
avatar süper yalnız:roflol:selam kızlar bende katılıyorum ama şimdi işteyim akşam tanıyacaksınız beniaklinialirimsmile
bak başaksın diye affediyorumalsanaalsanasmileBu arada danrıça akrep burcu olduğunu okudum
akrepler çok pis laf sokar ve kinicidir sempatiksalakcinni
ama çokta merhametlidirler ve fedakar aklinialirimsmile
aynen akrep hayvanı gibi olurlarış
akrep yavruları aç kaldığında kuyruğuyla kendini sokar öldürür yawrucuklarına yem yaaprmış kendini
yavrucukalrda hurraaa yemeye başlarlarmış kaydirigubbakcemile3
severim akrepleri dobra oldukları için
BAŞAK benim burcumda opuyorumnanaktan
naynn yasakkelime yasakkelime yasakkelimeburçlarımızı nie söylüyoz bak bu tanrıça nın oyunudur makaraya almasın sonra bizi sazangiller olaraktankaydirigubbakcemile3
çatlak tanrıça sensinalsanaalsanasmile
kızlarr çekilişiniz hayırlı olsun çatlak tanrıça heç söylemiyoda... şaka tabikide görmüştüm ama giremiyecegim bu sefer...
amonrada burdaymış ne haber kıs...
herkesi öpüyoree gelirim ara sıra..mutlu mesut çekilişler sdiliyorum hepinize..
anam bi başak dahaaklinialirimsmileanaaa pazartesi belli olcak mı çok heyecanlandım bak şimdi kim çıkcak çok merak ediyorum tek istediğim takı seven biri olsun nooolur nooolur :Saruboceq:
ay kafamda birsürü şey var çok güzelmiş bu çekiliş işi ya tanrıçam süpersin valla
bu arada niye meraklı değilsin kız bizim numaralara silme dursun konuşuruk
bi de bişey daha vardı hee burçları da mı söylüyok ben başak burcuyum hemen hemen bütün özelliklerini de taşırım çok titizimdir mesela
ovv yeeaklinialirimsmile
o bakışlara maruz kalman normal deılmı-tatlicadiarzu-sexı kopek ondan demek cazgırlıgın-tatlicadiarzu-
kızım bu yıl akreplerden onum acıldı bı ara gelem konuscaklarım var zaarsositososito
sorma amonra canım ya saatlere bakarmısın 05.25 :1shok:benim o saatte bi yerlerimde pireler geziyo :dance:
Gece kuşum benziyoruz az biraz birbirimize yengeç burcuyum maymunları çok severim türkçe öğretmeni olmak istiyorumboshayallersmile
aramızda kalsın tanrıça bacısını pek bi beyendim aklinialirimsmile
hedi yaa...burçtaşım benim gel el şıkışalım vereliniortak
evet yaa geç kalkmıştım,uykum gelmedi bi türlü...
eşim evdeydi yatırdım onu ben internet alemine daldım :roflol:
aramızda kalsın tanrıça bacısını pek bi beyendim aklinialirimsmile
hedi yaa...burçtaşım benim gel el şıkışalım vereliniortak
hiyuuuuuuuuuv sempatiksalakcinni
susalsanaalsanasmileha ha=))hangi topiğe yazmışım yahu bu aralar çok yoğunum be tanrıçam ama artık akşamları girmeye çalışıcam ay kızlar ben çok heyecanlıyım ilk defa katılıcam kim çıkıcak bana merak ediyorum neyse az kaldı pazaraaa
heycan varmı heycannn
:smiley-cool:Heyecan çooookkkkk
ilk sayfaya bak :mymeka:heyecan tavan :lepi: katılan kaç kişiyük şimdi ?
bu aşkpirin,aspirin gibin bişeymi oli barbican:smiley-cool:lalalalalalalala aşkpirinler hem selam hem iyigecelerr , ee ben çalışan bağyanım pek kalamıyyom :hulya:
hobaaaaa:teytey:hiyuuuuuuuuuv sempatiksalakcinni
tanrıça garısı ben beğeneli en az 3 ay oluyo:asigim:
aa nerde tanrıçaa bende istiyorum görmekkksempatiksalakcinni