- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #2.761
Herseyden çok önemlisi senin gibi bi abla kazandım
en çok da buna seviniyoruminan ki
bir de tanrıçaya sormuştum bana kim gönderecek diye
''seni seven biriymiş ve çok mutlu oldugunu söyledi''dediğinde
gerçekten kim oldugunu araştırmaya baslamıştım
zevkine de düşüp bayılmamak elde değil tabi ,,
Oyy arzum beğendin mi çok sevindimoohh kızzlarr sonunda topiği buldum:))))))
eve geldim bugün koştur koştur bayram alışverişlerinden ki
bi baktım anam da sölememiş hınzır:)))
tamamaen alımdan çıkmış hediyem geldii:)) ben gönderdim ya geleceğini unutmuşum vala:))))))
ooyy kim yollamışş yirimm ben onun ellerine kollarına sağlık uzucanımın kkarabiberim çok teşenkürler geceliğin tendeki duruşunu göstereceğim melekomm:))))
çok mutlu ettin tam arife aşamı elime geldi:))) esene zevkine bereet canım hepsi birbirinden güzel çok teşekkürler canım. kusura bakma evde net olmadığından çerçeve de yapamadım çok özür dilerim canım:44:
herkes güle güle ullansın cicilerini bidenelerr daha ben kendi yolladıklarımı bile göremedim yaa:))) pati sen de güle güşle kullan bidenem inşalah beğenmişsindir:)))))))
bayramınız kutlu olsun güzellerimmm
Teşekkürler aprilimAaaayyyyyyyyy harikka şeylerrrrrrr erzubalımmmmmmm
biberitom kankitomun kesesine bin bereket valla
her birini gücel günlerde kullan melek arzubalım
epriloomm alınından öperem gğüzelimmm ço kteşekkülrer çeyizime şeysi çıtı kızz bol bol karabiber ataren pilavımaa alıma gelecek hep karabiberim güzxelim yaaa:))))
tuzluk da benem dimii???
Arzum güle güle kullan fıstığım .Karabiberim çok güzel şeyler almış
Teşekkür ederim bmayyy gecelik çok tatlııııı
siyahı severimm :jeyyar: :)))
hepsi çok güzel hediyelerinin
iyi günlerde kullan ilarzuu
kesesine bereket karabiberin
Mirim teşekkür ederim balımarzu hepsı harıka neguzel dusunmus karabıberınkesesıne bın bereket maaaasaallahhhh gecelık ve papılere öldum:97:
Oyy güzel yüreklim benim mutlu olmana çok sevindim çokçok teşekkürler ızlar çok mutlu oldum inanın:))) tam arife günü gelmesi da süpper oldu gerçekten ya
hepinizinkine bakma istiyorujm ama zaman yok çıkmam lazım güzeller
sizi seviyorummmm
eprilom livitom ooyyyyy oooyy kelimler gıyafetsizzzzz :))))))))) çook mutluyum çok teşekürler karabierimm:)))
arzuşumm güle güle kullan bitanemm geceliğe bayıldım ben:)))))
biberim kesene bereket yavrummm:))
hahahahahPuahahhahha karabiberlikten her karabiber döktüğünde aklına gelicek erzu kankamahahha süpersin aşkom sen yaaa
oyyyy patim üzerine de giymiş canım benim yaaaa:))) ço yakışmış hatunuma cuk oturmuş maşşallahhhhhh
bu arada hediye utusunun paketlenmesinde emeği geçen tanrıçama, cafedeki makas ve zımbayı getiren garson abilere çok teşekkür ederim:)))
sizin de esenize ereket kızlar
güzel arkadaşlarım herbirinizin kurban bayramını kutluyorum,,,size ve sevdiklerinize esenlikler getirmesi dileğiyle,,,sizleri seviyorum
oyyyy patim üzerine de giymiş canım benim yaaaa:))) ço yakışmış hatunuma cuk oturmuş maşşallahhhhhh
bu arada hediye utusunun paketlenmesinde emeği geçen tanrıçama, cafedeki makas ve zımbayı getiren garson abilere çok teşekkür ederim:)))
sizin de esenize ereket kızlar
Sağol kankambiberim ne tatlı şeyler almışın öyle.kesene bereket gülom
arzum iyi günlerde kullansın işallah kuzenim benim gamzesine düşüp boğulduğum
Teşekkür ederim patimoyyyyy güzeller güzelimmmmtekrar teşekkr ederim okdr zahmet ettin paketlemeye filn giyinp ne gydne de ekliycem kısmetse çünkü bayıldımm
annem şekerleri cumburlop yedi heeçok sevdi her bişeyi
güle güle kullan sende canombiberin kesesine bereket çok güzel ev pabuçları
azucum güle güle kullan hediyelerini hepsini çok çok beğendim. karabiberin de kesesine bereket. hepinize iyi bayramlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?