Kontakt Lens Tanita Tikaram Sarı (Yeşil) Lenslerim

Pufpuf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
88
1
Bunlar da benim Tanita Tikaram lenslerim. Sarı olarak geçiyor ama gözde yeşil duruyor, yeşil olanı ise hiç belli olmuyor. Benim gözlerim çok koyu kahverengi, sarı lensle yeşile bakan ela gibi oluyorlar, resimde ışık çok geldiği için gözbebeklerim küçülmüş aslında kendi göz rengim hiç gözükmüyor. Lens de damarlı bir lens olmadığı için çok doğal duruyor. Kendi göz rengimi çok iyi bilenler bile farketmediler, senin gözün hep yeşil değil miydi diyorlar:) Şu ana kadar hiç gözlerin lens mi diyen olmadı. Mavi rengi de var hepsi çok doğal herkese tavsiye ediyorum.Daha önce B&L hareli mavi kullanmıştım o da çok doğaldı ama Tanitanın doğallığıyla kıyaslanamaz

$GetAttachment.jpg

gerçekten çok doğal duruyo.
benim de gerçek göz rengim bu renk :))

b&l nasıl bi mrka?bende numaralı lens almayı düşünüyorum da.

b&l çok güzel balık gibi bakmıyosun güzel duruyo ama lens taktığın belli oluyo mutlaka. Tanitada öyle bir durum olmuyor, bilmeyen anlamaz lens taktığını.Senin gözün bu renkse tanitanın sarısıyla gözünü daha da yeşil yapabilrisin, ya da mavi alıp değişiklik yapabilirisn, çünkü tanita asıl olarak renkli gözlüler için:)

b&l çok güzel balık gibi bakmıyosun güzel duruyo ama lens taktığın belli oluyo mutlaka. Tanitada öyle bir durum olmuyor, bilmeyen anlamaz lens taktığını.Senin gözün bu renkse tanitanın sarısıyla gözünü daha da yeşil yapabilrisin, ya da mavi alıp değişiklik yapabilirisn, çünkü tanita asıl olarak renkli gözlüler için:)

ben ilk defa lens kullanacağım da ilk önce şeffafla başlayayım diyorum.
sonra renkli olarak gri almayı düşünüyorum.gri nasıl durur bende.

gerçek göz rengim ela :))

ay ben renkli lens hiç sevmem ama bu çok güzel durmuuuşşş

bu arada kaça aldın canım??

Son düzenleme:
Gamze 159, canım göz rengin elaysa tanitanın grisi sende mükemmel durur, sarı da gözünü daha da yeşil yapar bi dene istersen, gerçi denetmiyorlar artık, deneten bi yer bulman gerekicek.
December tam hatırlamıyorum ama sanırım 170 TL'ye almıştımi o civardaydı.Süresi bir senelik. Aslında nette daha ucuza da bulabiliyorsun ama ben görerek almak istemiştim.Netten alacak olan varsa ve gözleri koyu renk ise sarı ya da gri alsın, tanita tikaram yeşil lens koyu renk göz de hiç belli olmuyor.

Canım ben de Ankaradayım bu markayı hiç duymadım,nereden aldın,gidip deniim ben de yerimseniben

bende seneler önce tanita kullanmıştım gerçekten çok doğaldı kimse lens olduğunu anlamıyordu :jeyyar:

Pufpufcum peki hiç rainbow kullandın mı ben giallo kullanıorum o da sarı,gozde yesıl oluo onunla bunun kıyaslamasını yapabilir misin diye soracaktımm zemuszemus

benimde göz rengim kahverengi.takınca beren saatin ki gibi yeşil gözüksün istiorum.hangi ton iyi oluR?
bide bu markanın numaralı lensleri varmı?

:eek:arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım size ufak bir sorum olacaktı.bu Tanita tikaram lenslerini koyu renk gözler için sarıyı tavsiye etmişsiniz,ben istanbulda oturuyorum istanbulda bu rengi deneyerek alabileceğim bir yer bilen var mı acaba?Ya da hiç olmadı netten sarı rengini ısmarlayabileceğim şöyle bir baktım da malesef bulamadım sarı rengini net ten ya da optikten.Şimdiden teşekkürler..

bende kullaniyorum 5 yildir lens kullaniyorum ve ilk kez bir lens bu kadar dogal durdu , ela oldu gozlerim cok memnunum:)

güzel durmus ama bu renk lensler 2 metre öteden kahverengi görünüor fisfisfis

X