Kontakt Lens Tanita Tikaram gri lens hakkında...

Berry nin albümünde tanita maviler var müthiş doğal durdu.Gri karşıdan çok güzel görünüyor gercekten .ama yakından doğallık açısından sıkıntı olurmuş gibi görünüyor sanki.Beyaz lens hiç takmadığım için bilmiyorum

Evet sedefcim malesef beyaz bir lens olduğu için kahverengi gözle çok doğal bir uyum sağlayamıyor tanita griler. Ama doku olarak çok damarsız harika lensler. Berry'de harika durmuş maviler. Yeşili de çok doğal gözüküyor fotoğraflarda. Yeşil lens almayı düşünürsem mutlaka tanita alırım heralde.

lenslerimi satmaya karar verdim kızlar herkesin haberi olsun benimki çok beyazımsı durmuyo yarın yurt dışına gidiyorum bi 20 gün falan yokum lütfen özelden msj atsın ilgilenen olursa kullanmıyorum göz yapımdan dolayı rahat gelmedi bana niye tutuyorumki boşuna kızlar lensler yıllık toplasam 1 ay bile kullanmamışımdır

canım bence bu renk sıyah yada koyu kahve gozlere guzel gıder..senın goz orta kahve gıbı ondan begenmemişsındr ama kullanılmıcak gıbıde degıl açıkcası..guzel sıyah bı makyajla hoş olur..nekadar dogall cıdden bende yellowunu alcaktım ama oda yesıl gıbıymiş..ben acık bal rengı sanmıştım..umarım satılır zarar etmezsın canımyerimseniben

Evet canım daha koyu gözlerde renk de belki bir ton daha koyu durabilir ve daha doğal olabilir. Bana fazla açık renk geldi alışamadım kutusunda duruyor hala. Anca dediğin gibi koyu renk bir makyajla kullanılabilir satamazsam. Yellow'u çok doğalmış gerçekten.

Yellow çok doğal gerçekten ve orta kahverengi gözde aynen katalogda görünen renk oluyor. Yalnız hiç rahat değil aşırı batma yapıyor :KK43: hirdocor mel'e alternatif olabilir, ama yeşili daha canlı ela gibi sarımsı değil.

Merhaba morrison ben rainbow açık gri kullanıyorum. Normalde onun açık renginden çok memnundum fakat son sipraiş ettiğim lensler koyu renk geldi renk tonunu baya bi değiştirmişler ya da bana gelen serinin tonu koyu hiç hoşlanmadım. Eğer tanita tikaram gri lenslerinin resmini burada paylaşırsan bir fikir edinmiş olucam ve ona göre sipariş vericem. Mesaj sayım 100 olmadığı için ne albümüne bakabiliyorum ne de sana özelden mesaj gönderebiliyorum. Yardım edersen çok sevinirim. Şimdiden çok çok teşekkürler. Sevgiler...

Tanita tikaram lenslerin çapı 14.00mm mi yoksa 14.50mm mi? Vsy firmasına mail attım 1 hafta oldu dönen yok. İnternette lens satan bir site 14.50mm olarak belirtmiş ama vsy kendi sitesinde 14.00mm olarak belirtmiş bu çok önemli bi fark benim gözüm için. Tanita kullanan arkadaşlardan rica ediyorum bu lensin çapını söyleyeblirmisiniz? Teşekkürler

tanitaların çapı 14.00 bende bihafta önce aldım yellow ama sen gri düşünüyorsun galiba pupili geniş gözlerin kahveyse kötü durur canm...

Canım zaten rainbow kullanıyorum ama yeni serinin tonu daha koyu doğal duruyor ama ben alışmışım cam gibi masmavi gösterişli lenslere bunlardan pek hoşnut değilim. Tanitalar ve rainbow elite serisi de14.00m'ymiş istediğim renk şöyle baya çık gri bi mavi bu lenslerin renkleri harika ama sanırım bu çap benim çin küçük:KK43: napıcam ben yaaaa. Bu arada cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.

Vittoria merhaba. Abümümün altına yaptığın yoruma cevap vermiştim ben okudun mu bilmiyorum. Birazdan aşağıya kopyalayacağım buradan okursun daha rahat olur. Kendi Tanitalarımın şişesini buldum üzerine baktım BC/Temel Eğri: 8.6 DIA/CAP: 14 yazıyor canım... Yorumum da aşağıdaki gibiydi:

Rica ederim sevindim yararlı olmasına =)) Bunlar benim yaklaşık iki sene önce aldığım lenslerdi. Madem almayı planlıyorsunuz yorumumu da yapayım o zaman. Resimlerde gerçek hayatta olduğundan daha doğal çıkıyorlar. Bu lensler yapı olarak bembeyaz. Öyle ki lens kabının içinde gözükmüyor bile o kadar beyaz yani. Dolayısıyla koyu kahve gözün üzerinde pek de doğal durmuyor ve pupil boşluğu da gereğinden fazla geniş. Bu da cin gibi bir ifade yaratıyor bakışlarda. Bu özelliği aslen renkli gözler için tasarlanmış bir lens olmasından kaynaklanıyor. Ama piyasadaki öteki lens markalarıyla kıyaslandığında doku bakımından bir numara diyebilirim. Pupil boşluğu biraz daha dar olsa karanlık ortamlarda çok rahat kullanılır ve kimse anlamaz lens olduğunu. Hiç damar yok bu lenslerde çünkü. Oldukça da opak. Diyebilirim ki göz rengini tamamen değiştiriyor. Tabiki bu yorumum sadece bu markanın gri rengi için geçerli. İki sene önceden bu yana tasarımda bir değişiklik yaptılar mı bilmiyorum. Mavi,sarı ve yeşil renkleri koyu gözlerde belli bile olmuyordu en son hatırladığım. Yani kullananların yorumları bu şekildeydi. Gözleriniz bal rengi ya da ela ise gri ile çok daha doğal bir sonuç elde edersiniz diye tahmin ediyorum. Sevgilerimle...

Son düzenleme:
Morisson çok ama çok teşekkür ederim bilgilendirmelerin için. Tanita Tikaram, Rainbow elite line gri ile aynıymış. Ben rainbow elite denedim renk muhteşem pupil boşlukları beni hiç rahatsız etmiyor tam tersi numaralı lens kullandığım için daha rahat etmemi sağlıyor netlik açısından. Fakat 14.00mm çap benim gözüm için birazcık küçük sanırım çünkü gözümde rahat olmuyor gözümü sağa sola çevirsem lens gözümden sonra dönüyor.Ben bunun çaptan kaynaklı olduğunu düşündüm. ben minimum 14.20 lenslerle rahat ediyorum lens merkezi 0.2mm lik bir değişikliğin etkilemeyeceğini söylesede tekrar doktora gidip çapımı yeniden ölçtürüp doktora sormadan bu lensi alamıycam. Ama o bembeyaz gri renk tam hayallerimin rengi. Eski rainbow fantasy serisi böyle açıktı şimdi renkler koyulaşmış albümümden bakabilirsin. Bu arada ilgilenip cevap yazdığın için sana minnettarım. Malum, forumda yazdığımız mesajlar bazen gözden kaçıyor cevap alamıyoruz. Mutlu günler takrar teşekkürler.

Rica ederim canım =)) Lens forumuna nadiren baktığım için geç görmüş oldum kusuruma bakma =)) Dediğin kesinlikle doğru, ben bu lensi ilk aldığımda Rainbow Perla'nın farklı şişeye koyulup farklı markayla satılmış hali olduğunu söylemiştim her ne kadar üretici firmaları farklı olsa da. Sen de farketmişsin zaten. Tanita gri almak isteyen arkadaşlar, yeterince görsel bulamazlarsa fikir edinmek için Rainbow Perla'nın görsellerinden faydalanabilirler...

Bu lensler türkiyede üretilmiyor bence her ikiside italyadaki aynı fabrikadan çıkıyor ama tanitayı vsy rainbow elite i de tech lens firması satıyor lenslerin içeriği bile aynı oksijen geçirgenliğinden tut çapına kadar bundan iyice emin oldum artık :))

X