Kontakt Lens Tanita Tikaram gri lens hakkında...

morrison

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
563
4
35
Merhaba arkadaşlar,
Tanita Tikaram markalı lensin gri rengini sipariş etmiştim. Bugün elime geçti fakat lens şişenin içersinde beyaz gözüküyor. Kapağın üzerinde de "perla" yazıyor. Bu forumda kullanan arkadaşlar vardı sanırım. Özellikle Burcu diye bir arkadaş kullanıyordu kendisine özel mesaj göndermeye çalıştım fakat mesaj sayım yetersiz malesef. Bu lens böle beyaz mı duruyor şişenin içersinde yoksa bana gelen lenste bir sorun mu var? Eğer yeni bir üretim filansa hiç açmadan satacağım çünkü. Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

evet benim var canım aynen öyle beyaz duruyo hatta zor görüyosun o kadar beyaz yani :) yanlız iki lensinden renk tonunun aynı olmasına dikkat et bunlardada boyama hatası olabiliyo ben ilk aldığımda diğeri ötekinden daha koyuydu ama lenscim aylar geçse bile hemen alıp yenisini verdi bana

Canım nasıl içimi rahatlattın anlatamam yani opuyorumnanaktan . Cidden hatalı filan heralde diye düşünmüştüm. Çok teşekkür ederim cevapladığın için.

Daha takamadım gzöüme canım. ışteyim şu anda eve gidince deneyeceğim. Bir çiftini toplam 138TL'ye aldım internetten.

fiyat çok iyiymiş.bende pretty eyes alıcaktım ama tanikayıda çok merak ediyorum..
canım yorumlarını ve koyabilirsen eğer fotoğrafı dört gözle bekliyorum

Tabi canım fotoğraf makinem pek iyi değil makro çekemiyorum ama en azından tonunu gösterebilecek bir fotoğraf koymaya çalışacağım deneyince.

Ya acaip hayal kırıklığı yaşıyorum şu anda :KK43:(( Ben koyu bir gri hayal etmiştim rainbow perla rengi bu resmen. Doku olarak doğal ona bişi diyemem ama rengi çok açık bunun napıcam bilemiyorum ya :KK43:((

hadi ya offf bende alıcaktım memnun kalsaydın cnm ya =( opti fee solisyonunu kullan kesinlikle..acayip koyulaştırıyor..ben b&l grylermi bile onunla koyulaştırdım..muhakkak onunla kullan canım..

morrison keşke almadan önce bana bi msj atsaydın sana lensli fotolarımı gönderirdim ona göre alırdın evet tanika griler oldukça açıkdır renk tonunu ben aşırı seviyorum mesela bana göre en büyük sorun pupil boşluğunun büyük ve lensin kalın olması

hem renk açık hemde yetmezmş gibi pupilide mi büyük yani ?
of kötü ozaman ya..
pretty tanikaya göre sanırım daha iyi ...

Haklısın burcucum keşke senden foto isteseydim almadan napiyim ama olan oldu artık senağlama Kıvılcım senin istediğin de sanırım benim istediğim gibi koyu bir gri tonu. Tanita'ya yaklaşma derim bildiğin perla rengi çünkü. Satışa çıkardım inşallah satılır. Satılmazsa dediğin gibi opti free'ye koyucam işe yarar umarım.

evet cnm bende koyu gry istriyrum perla gibi bir renk istemiyorum kesinlikle..ama bak opti freyle kesinlikle koyulaştırabilirsin..ben b&l gry lensleri ble onunla inanılmaz koyulaştırdım ...satılmazsa öyle dene..canım foto koyabilirmisin ?

Canım lensleri satışa çıkardığım için tekrar takmayı istemiyorum. Satacağım kişiye saygısızlık etmek istemem bir kez taktığımı belirttim ilanda çünkü. Rainbow perla yaz google'a orada çıkan fotolara bak renk birebir aynı doku da birebir aynı. Eğer satılmazsa çekip koyacağım söz canım.

Tanita Tikaram grileri albümüme ekledim. Bir tane de makro fotoğraf var dokusunu görebilirsiniz merak eden bakabilir.

az önce baktım cnm albüme..dokusunu rainbowun dokusuna çok benzettim ben..dokusu güzele benziyor ama renk dediğin kadar varmış cnm ya çok açık =(

Evet kıvılcım rainbow elite line perla ile hemen hemen aynı gibi. Çok açık bir renk malesef. Ama dokusu çok güzel tamamiyle damarsız ve göze tam oturuyor. Keşke daha koyu bir renk olsaydı.

X